Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Most ez akkor így jó lesz, ha...

Most ez akkor így jó lesz, ha már ennyire elszúrtam?!?!

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy mostanában eléggé sz.rul vagyok és ezt a kajáláson vezetem le. Híztam is 2 kg-ot ami nagyon rossz, de aztán most már folytatom a fogyókúrát.

Az a helyzet, hogy maradt még 2 tábla milkám és nekem jobb, ha nincsen (mert én olyan vagyok, hogy ha nincs akkor nem is veszek) ez meg ugye húsvétból maradt.

Ma reggel amint felkeltem, meg is ettem mind a kettő táblát 5 dkg dióval.

Szóval bőven bepusziltam 1400 kcal-t.

Nos én emellett nem szeretném azért túllépni a napi szükségletemet, így arra gondoltam, hogy akkor ma már nem eszek semmit, csak este iszok egy 1 adag (30 g) proteinport, hogy azér ne égessen az éhség se.

Szerintetek ez nagyon gáz lenne?

Ez a sok ch mikor fog kiürülni a szervezetemből?? (no meg, hogy nem is eszem szinte fehérjét emiatt, mert már sok a kcal...)

170 cm vagyok és 66 kg-ra híztam fel. 64 kg voltam. 57 kg szeretnék lenni.

Minden nap járok futni.

Szerintetek?

2012. ápr. 12. 08:09
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem ennyire ne görcsölj rá. Ne csináld, hogy akkor ma már nem eszel többet, az sem jó. Egyél odafigyelve azért egy kis salátát, sovány sonkát, csirkemellet, túrót, vagy hasonlót. Mellette menj el futni, holnaptól pedig csináld tovább a diétádat. Ez a két kiló hamar le fog menni, ha kicsit odafigyelsz és mozogsz. Tegnap nekem is bűnözős napom volt, de cserébe két edzést csináltam. Nincs lelkiismeret furdalásom, nem lehet úgy élni, hogy állandóan azon kattogok, hogy mennyivel léptem túl a megengedett kalória mennyiséget. Én úgy vagyok, hogy ha megkívánok valamit, megeszem, helyette dupla edzést csinálok. Velem is előfordult mostanában, hogy több édességet ettem, mozgással mégis fogytam ugyanúgy heti egy kilót, mint előtte.
2012. ápr. 12. 08:34
 2/2 anonim ***** válasza:

Biztos vagy benne, hogy zsírban híztál 2 kg-ot? Nemcsak megkötött víz ( a ch-k cukrok sokat kötnek meg) + salak anyag béltartalom?

Ha mindennap jársz futni no problem. Szerintem 3-4 nap és lemegy ez a 2 kg mert ez csak víz meg széklet.

2012. ápr. 12. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!