Vakbél műtét utáni étkezés, lehet elszurtam? Ügye nem lesz baj!?
Sziasztok..
2010.06.27én este 11kor lettem kórházi ágyas.. éjfélkor mát műtöttek vakbélgyulladással, féregnyulványgyulladással, kinek mi és hogyan tetszik.. Azóta már eltet egy kis idő, és ettem ma reggel egy barackot, ugyanis gyümölcsmegszállott vagyok, és alig tudok nekik ellenálni, almát répát reszelve tudom h ehetek.. de ma egy kis barackot megpróbáltam megenni, jól megrágtam, nehogy vmi nagy bajom legyen.., de azér eléggé félek.. nehogy gáz legyen.. mert a doki aztmondta h még lehet bélelzáródásom.. és akkor 6 órám van egy életmentő műtétre.. Szerintetek :S ? Még itt kaptam választ aznap este, h vakbélműtétem van, egyszer már megmentettetek :), másnap reggelre perforálódott volna, hátha most is tudtok segiteni :) 14f, aki már idegileg kivan.. nehogy baja legyen.. :S
nyugi, semmi bajod nem lesz. nekem eddig 3x vágták meg a hasam (ok ebből kettő császáros szülés volt), de a műtét másnapján mindig ettem. éhesen nem bírom. ha eddig nem volt baj, hányinger, hányás..stb akkor már nem lesz.
egyébként az altatás is okoz ilyen tüneteket, de tényleg célszerű betartani ezt a pár nap diétát.
nekem is kivették a vakbelem,max 2 óra és perforálódott volna...2 napot birtam normállis kaja nélkül,nagyim becsempészte a huslevest meg a rántotthúst,gyümölcsöt...ittvagyok,élek...
már ehetsz mindent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!