Nincs kedve valakinek együtt fogyózni?
"Kedves"első válaszoló!
Itt nem arról van szó,hogyha ő abbahagyja,akkor én is,stb...A legtöbb esetben nem azért kell a "társ",hanem nekem pl. több szem többet lát elv miatt...Mert oké,hogy nekem kell elhatároznom,h akkor most lefogyok,de én ehhez mondjuk igénybe vettem személyi edzőt,dietetikust,fórumot,barátnőt,minden ilyesmit...Nem azért,mert tőlük várom a csodát,de pl,edzéstervet irattam,h ne terheljem le magam egy hét alatt annyira,hogy többet ne legyen kedvem mozogni,étrend tervezésben segítettek,h ne valami,hülye diétát kezdjek el,ami káros,és semmit nem ér...Tudod egyedül a semmiből nehéz ezeket kitalálni,ha neked megy,gratulálok hozzá,de nekünk földi halandóknak jól jön a segítség...
Lehet,hogy valakinek nincs pénze pl. ilyenekre,de itt neten esetleg kaphat hasznos tanácsokat...Meg úgy általában a közösség húzóerejéről ne hallottál még?Szóval mielőtt nagyon okos gondolataidat kifejted,szerintem kicsit szállj magadba:)
szálljon magába aki akar !!!!
Én soha nem fogok, mert nincs rá szükségem :)
téged talán
de biztos valakit érdekel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!