Van itt olyan ember, aki 70-75 kiloról sikeresen lefogyott?
163 cm vagyok és 72 kg, most kezdem, remélem sikerrel fogok járni :D
8-as, elmesélnéd hogy hogyan étkeztél? :) Köszi előre is, akár priviben is megírhatod, ha nem szeretnéd itt :)
A barátnődtől ez nagyon gonosz, viszont ha még fiatalok vagytok, akkor ennyi zabálás mellett hamarosan ő is el fog hízni. Nem 100%, de valószínű. Meg fogja szokni, hogy akármit lehet, és ezt akkor is folytatja majd, amikor megváltozik az anyagcseréje. Hosszútávon te jársz jobban, mert abszolút időben észrevetted, hogy nem jó ez így. Sok a 75 kiló, de mások meg 100 kilósan kapnak észhez, hogy tenni kellene és neked legalább nem 2 évig kell durva megszorításokkal élned, hogy lefogyj 40 kilót, hanem pár hónapig. Az otthoni körülményeid miatt lehet nem fog lemenni 3 hónap alatt a felesleg, hanem mondjuk 4-5-6, de ha kevesebbet eszel, akkor is fogyni fogsz, ha nem a legmegfelelőbb ételeket eszed, csak ugye lassabban. Van módszer az ideális diétára/életmódváltásra, de nem jelenti, hogy csak így lehet lefogyni.
Szerintem az a lényeg, hogy ha az otthoni lehetőségeidhez mértem megválogatod mit eszel és mennyit, akkor ne azokhoz hasonlítgasd az eredményed, akiknek tudnak tökéletesen enni, mert a tiéd el fog tőlük maradni, de idővel behozod, tehát hosszútávon ugyanott tartasz. Ne mondj le arról, hogy valaha egészségesen egyél, de most abból hozd ki a legtöbbet, ami van.
Kérdező, el kell gondolkodnod hogy ez igaz barátság-e. Mert még a barátságunk elején mi is ilyen méretkülönbségekkel rendelkeztünk (S-L/XL amiből az évek múlásával M-L/XL lett :D ) de az én barátnőm soha egy bántó szót nem kapott tőlem. Sőt, aki egy rossz szót akart rá szólni, én szinte leharaptam a fejét. Ő egy nagyon csinos lány szerintem, mindig találunk neki jó kis ruhákat, és hogy van önbizalma, azt részben nekem köszönheti, részben pedig hogy hitt önmagában. :)
Én is válaszoltam neked (nem tudom hogy hányadik vagyok :D ) de én is le szeretnék adni most egy pár kilót. Csak érdekelne hogy mit ettek azok akiknek sikerült??? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!