Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen tornával lehet letornás...

Milyen tornával lehet letornászni a hasról a felesleget?

Figyelt kérdés
Van rajtam vagy 10 kg súlyfelesleg,és nagyon le szeretném adni.Naponta eljárok futni egy órát,ha több időm van,akkor egy nap kétszer megyek,meg itthon tornászgatok,de a hasamról nem akar menni semmi,és ez nagyon zavar,mert főleg abból szeretnék leadni,de fogalmam sincs,mit kell ehhez tennem.
2012. ápr. 7. 18:54
 1/9 anonim ***** válasza:
hat erre en is kivancsi vagyok...nalam detto ugyanez van...es a hasizomtol meg csinibb lett a derekam, de a hasam kornyeke horribilisan fest...a hasam megkemenyedett, de most is ugyanakkora, csak mar nem puha, hanem kemeny...egyaltalan le lehet tornaszni onnan a zsirt?
2012. ápr. 7. 18:57
 2/9 anonim válasza:
mindenkinél genetikailág más annak a soorendje hogy honnan adja le a súlyt, és ugye helyi zsírégetés nincs! fuss továbbra is szorgaémasan, tornázgass, ne egyél sok kenyeret/tésztát és minden menni fog! :)
2012. ápr. 7. 19:07
 3/9 anonim ***** válasza:
Helyi fogyasztás nem lehetséges. Ha fogysz akkor mindenhonnan fogysz.
2012. ápr. 7. 19:27
 4/9 anonim válasza:
Mindenképpen folytasd tovább a futást!!! Minden ember más, nekem is volt hasamon pár kiló. Nekiálltam futni, tornázgatni és bevált. Igaz nekem nagyon kevés volt a felesleg, de a futás nagyon jól fogyaszt! Plusz még annyit tehetsz, hogy kevesebb szénhidrátot, cukrot fogyasztasz.
2012. ápr. 7. 19:47
 5/9 anonim ***** válasza:
Használj egy TV-ben reklámozott hasizom szerkentyűt, nem mindenható de kiegészíti a többi edzést...:)
2012. ápr. 7. 20:01
 6/9 anonim válasza:

Most jön az a szöveg ,hogy nincs helyi zsírégetés! Meg az ,hogy onnan jön le utoljára sajna ahova elösször feljött.

Futást folytasd csak és diétázz , aztán előbb utóbb lemegy :) Igyál sok vizet és egyék kevés szénhidrátot.

2012. ápr. 7. 20:13
 7/9 anonim ***** válasza:

Folytasd a futást! Mivel rajtad nincs egetrengető nagy súlyfelesleg lasabban fog lemenni szerintem..de folytasd megéri! Lehet ,hogy több hónapba telik de meglesz az eredmény!:)mellette nagyon figyelj az étkezésre mert sokat számít..

egyébként ha bőrradírral maszírozod kb fél órát a hasad már utána laposabb lesz :) plusz a hideg zuhany is feszesiti a bőrt.

2012. ápr. 8. 01:34
 8/9 anonim ***** válasza:
A hullahopp karika is formálja a hasat. Nekem legalábbis bevált.:)
2012. ápr. 8. 07:37
 9/9 anonim ***** válasza:
Feküdj hanyatt, kinyújtott egyenes összetett lábakkal. A két kezed tedd a feneked alá. A két lábad emeld fel olyan 60fokos szögben, de a lábak maradjanak egyenese vagyis a térded ne hajlítsd be és legyen összezárva. Utána tedd le a lábad de ne érje a talajt, tartsd úgy a lábakat 2-3 mp-ig. Megint emel, aztán le. Kezd napi 50-60-al, majd fokozatosan növeld a számot. Lehet váltott lábbal is csinálni. Bíró Icától tanultam ezt!
2012. máj. 5. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!