Le lehet hatásosan 3-5kg fogyni egy hónap alatt? Ha igen hogyan?
167 cm és 58 kg vagyok (20 éves lány).Különösebb testsúlygondom nincs azonban egy 3-5 kg szeretnék lefogyni nyárra.A gondom az hogy iskola mellett még dolgozom(állómunka) így nincs nagyon szabadidőm mozogni.Ezért olyan módszert szeretnék amivel 3kg-ot zsírból leadhatok étrend váltással és esetleg olyan mozgásformák hozzátevésével hogy gyalog mozogni iskola, illetve munkahelyre.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Étrendeket és edzésterveket is találsz itt:
A mozgáshoz nem kell olyan sok idő. Ha tudsz 3-4 kilométert gyalogolni egy nap, az már több, mint a semmi. Egy otthoni alap erősítő edzés elvégezhető bő félóra alatt.
Igen ha olyan nagy a szerelmi bánatod mint nekem.
Én már 6Kg-t fogytam 2hét alatt
Este 6 után semmit se egyél!
Na jó ez csak egy vicc volt ez marhaság:)
Ha odafigyelsz az étrendedre és próbálsz minél több zöldséget enni és minél kevesebb zsírt, valamint szénhidrátot akkor le fog menni az a + 3-5 kg a nyárra(bár nem gondolom, hogy fölösleged lenne)
amit linkeltem ki tudod számolni, hogy mennyi kalóriára van szükséged naponta a fogyáshoz én ahogy néztem 1400Kcal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!