Miért vagyok mindig fáradt mostanában? Alig bírom már az edzést is, miért lehet?
6 hete diétázom, és edzem, már lement 12 kg eddig.
Mindennap edzek vagy 40 vagy 60 percet.
De már a negyedik napja érzem, hogy teljesen "kész" vagyok torna közben, és érzem, hogy ezt nem bírom tovább, de aztán fogamat összeszorítva végigcsinálom, de hulla vagyok.
Mitől van ez?
Még van hátra legalább 15 kg, úgyhogy eszemben sincs leállni, csak ez nagyon nagyon nehéz így.
Valakinek tapasztalat?
Számltalan oka lehet, felsorolnék párat, én a helyedben mindegyiket kizárnám, és akkor nincs gond:
-nem megfelelő vitamin és ásványianyag bevitel, esetleg nem használsz tengeri sót amit kéne az elektrolidok miatt is,
- nem megfelelő a folyaékbevitel
- túl intenzíven edzel, vagy nem alszol eleget, tehát a túledzés állapotában vagy,
-túl kevés a bevitt szénhidrát és az alanyagcseréd diéta ide vagy oda a béka segge alatt, pórbáld meg egy két napra megemelni a szénhidrátot, és visszapörgeti az anyagcseréd,
- nekem pl,. hülyén hangzik a mandulámmal volt gond, állandóan fáradt voltam és két hónap edzés után jött elő hogy valami nem oké, addig még úgy úgy ment is, aztán kiderült hogy tropák, kiveték és most minden ok,
-nem megfelelő a zsírbeviteled
Ezek bármelyik lehet, és még nem is biztos, hogy mindegyiket felsoroltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!