Hozzáértők! Hogyan kerülhetném el a jojo effektust jelen helyzetben?
Figyelt kérdés
Heti 5 súlyzós edzés és kb 2500 Kcal fogyasztása mellett tartottam az 57 kilós testtömeget hónapokig, alacsony testzsírszázalékkal. Azonban egy műtétet követően kb 2 hétig nem tudtam enni, és lefogytam 5 kilót, persze mozogni sem tudtam. Tisztában vagyok azzal, hogy elsősorban izmot veszítettem. Az étvágyam lassan visszatérne, de mozognom még nem szabad... Nem akarom lecserélni az izmaimat zsírra! Mit javasoltok?2012. ápr. 3. 21:39
1/4 anonim válasza:
Mikor kezdhetsz mozogni? Milyen fajta műtét volt? Szerintem csökkenteni kéne a Kcal bevitelt, ha ne mtudsz mozogni akkor ugyis kevesebb Kcal-ra van szükséged napi szinten.
2/4 A kérdező kommentje:
Eltörött az orrom, azt igazították meg és még 4 hét sporttilalom van.
2012. ápr. 4. 11:59
3/4 anonim válasza:
Nem is gondoltam volna, hogy törött orra sporttilalom van.
Sétálni szabad? ha sétálsz napi 1 órát már szerintem az is segít a súlyod megtartásában.
4/4 A kérdező kommentje:
Sport-, szex-, hajolgatás-, forró fürdő-, szolárium-, emeléstilalom is van, de jogos... Mintha szétverték volna a fejemet. Lelkes sportoló vagyok, de most egy porcikám sem kívánja a konditermet.
Elkezdtem enni, a szinte nulla kalóriáról felmentem 1200-ra, meglátom tovább fogyok-e. Ha igen, emelem a kalóriákat, egyébként próbálok fehérjedúsan kajálni, hátha segít! Bár terhelés nélkül így is, úgy is oda az izomzatnak :(
2012. ápr. 4. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!