Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Csak terhességek alatt híztam....

Csak terhességek alatt híztam. Hogyan fogyjak le?

Figyelt kérdés
Ugyanúgy, ugyanazt ettem mint korábban, de az enyagcserém változása miatt mindhárom terhességem alatt híztam, aminek egy része nem ment le. Kb. 10 kg-t fogynék. Egyek kevesebbet, mint amivel 10 évig tartottam a súlyomat? Nincs nagy kedvem éhezni.
2009. jún. 16. 13:51
 1/4 anonim válasza:

Nekem most 11 hónapos a második gyermek, én is szeretnék 10 kilót fogyni. Mivel sem időm, sem energiám nincs állandóan kalóriát számolni, külön főzőcskézni magamnak, az éhezésről nem is beszélve, összegyűjtöttem néhány könnyen elkészíthető receptet és olyan trükköket, amelyeket akkor alkalmazok, amikor egyáltalán nincs időm főzni.

[link]

2009. jún. 16. 14:54
 2/4 anonim ***** válasza:
A normális fogyókúra nem egyenlő az éhezéssel, de persze nem ehetsz annyit bizonyos kajákból, mint eddig. Kevesebb szénhidrát, több fehérje, zöldség, gyümölcs. Én pl. így eszem, és nem éhezem. Ha nagyritkán megkívánok vmi (hízlalót),akkor az meg is eszem. Attól még nem dől össze a világ. Próbáld ki, hogy este már csak húst, salátát eszel. Délben még nyugodtan ehetsz egy kis szénhidrátot, csak ne két tányérral. Ja és a legfontosabb mozogj annyit, amennyit a gyerekek engednek. Tehát amennyit tudsz. Valamennyi lemondással sajnos minden fogyókúra jár!
2009. jún. 16. 15:04
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

A nagy "főzőcske" diétában a következőképpen néz ki.

Veszel négy-öt kiló csirkemellet, csirkecombot, amit akarsz, lényeg hogy sovány legyen. Kifilézed, elcsomagolod, 500 grammonként lefagyasztod. Amikor kell, kiveszed a mélyhűtőből, 2 óra alatt kiolvad, de ha kiveszed reggel és mire hazajössz kiolvad akkor sem dől össze a világ. Bepácolod, van már 20 perces pácfűszer, de ha nagyon ízmániás vagy akkor bepácolod és úgy hagyod egy napig. Amikor eljön a tényleges főzés ideje, szükséged van 3 teflonos serpenyőre / edényre.

Elsőbe beleborítod a pácolt csirkemellett, rá se nézel, közepes fokozaton kétszer megkavarod és fedő alatt 20-25 perc alatt készre sütöd (gyakorlatilag párolod). Nem szárad ki és finom lesz. Nyamm!

Második edénybe beleborítasz egy zacskó zöldségmixet, úgy ahogy van fagyottan a fagyasztóból. Lehet ezer féle mixet kapni, én kb. hét féle ízt szoktam variálni, sosem unom meg.

Harmadik edénybe kimérsz 200 g rizst (szigorúan nem előfőzöttet!), megpirítod, majd ráborítasz kétszer annyi vizet és néhányszor megkavarod, gyakorlatilag 20 perc alatt ez is megpárolódik és még 20 percig fedőt rajtahagyod, hagy érlelődjön.

A kész adagokat elporciózod, elmosogatsz, ez tovább tart mint a rendes főzés. Össze-vissza ha sokat mondok 2-3 naponta 1.5 órát kell arra szánnod, hogy elkészíthesd magadnak a tökéletes fogyókúrás menüt. A pácokat, ízeket úgy variálod ahogy akarod. Nasinak viszel répát, karalábét, almát. Reggelire eszel sima zabot (nem gyümölcsöset), öntsd le tejjel vagy keverd össze kefírrel vagy akár yoghurttal, tökéletes. Ennyit kell csak tenned a fogyáshoz, és éhezned sem kell!

(Természetesen mozgás mellé nem árt.)

2009. jún. 16. 16:01
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsaitokat.

A reggeli és a vacsora adagomat már megfeleztem és heti háromszor intenzíven biciklizem, hogy jól leizzadjak. Emellett persze minden nap sétálok a kicsikkel és elvégzem a házimunkát, szóvam minden este holt fáradt vagyok és izomlázam is gyakran van. Az alakom, lehet hogy változik, de nem fogyok.

Mivel nem a zabálástól vagy a sok csokitól híztam meg, ennél jobban éhezni sem szeretnék a fogyás érdekében, olyan módszer érdekelne, ami a hormonok miatt lerakódott zsírtól szabadít meg, mert az eddigi étrendi és mozgásbeli változtatások sikertelenek.

2009. jún. 17. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!