Mennyit hízhattam?
Figyelt kérdés
eddig 23kgt fogytam.szoktam tartani zabanapokat de most kicsit túllőttem a célon:D a multkor 3 kilót "híztam" és egy hét alatt visszaállt a régi súlyom. ettem ma 2 tál cukros müzlit 1,5ös tejjel 4-5 db müzliszeletet(85 kcalegy)csirkemellet brokkolival ,5-6 db almát(200-250g) 2 joghurtot(82kcal egy)2 pohár tejet,egy melegszendvicset(csirkemellsonka,light majonéz,hagyma,tojás)egy túródesszertet egy csokit(68kcal) meg naaaaagyon sok háztartási kekszet plusz ittam egy fehérjeturmixot(180kcal körül)mennyire gáz?:(2012. ápr. 1. 17:33
1/9 anonim válasza:
Nem tudom, mennyit hízhattál, de hogy lehet ennyi mindent össze-vissza enni?
Hihetetlen, de komolyan.
Már 6 hete fogyózok, fogytam 12 kg-ot, és eszembe sem jutna ennyi mindent összeenni.
Önkontroll, ismerős?
Amúgy meg szerintem nagyon gáz.
2/9 anonim válasza:
nem gaz...meghizol tole, de nekem is vannak ilyen rohamaim amikor szomoru vagyok vagy megbantanak...nyugodj meg kerlek...tudom, hogy most utallod magad...de arra gondolj, hogy eros vagy es holnap letornazod...EROS VAGY
3/9 anonim válasza:
Én meg többet is össze tudok zabálni, szóval nyugi. Holnaptól figyelj oda. Ez még nem a világ vége. :)
4/9 anonim válasza:
23 kilót fogytál
a múltkor 3-at híztál és egy hét alatt visszaállt a régi súlyod (+23 kg??)
Most akkor mi van?
5/9 anonim válasza:
18:03....hogy lehetsz ilyen hülye?:DDD úristen
Fogyott 23 kilót, dehát legyen pl 60 kg, erre hízott 3 kilót, így 63 lett, de aztán visszaállt a régi súlya és most újra 60 kg. te tényleg ilyen hülye vagy?
6/9 bomba válasza:
Ha csak egyetlen nap történt ilyen "kihágás" akkor ne aggódj,semennyit nem fogsz hízni!
7/9 A kérdező kommentje:
nem az első,de az eddigiektől nem híztam:) csak a mai kicsit erősebb volt...
2012. ápr. 1. 20:49
8/9 anonim válasza:
Nem az a lényeg, hogy most híztál-e vagy sem, hanem az, hogy életmód váltás nélkül semmit sem ér a fogyókúra...
Ha most a fogyózás allatt ilyen dolgokat eszel(és ennyit!!), akkot mi lesz később?
9/9 A kérdező kommentje:
semmi nem lesz később mert visszafogom magam.elszaladt a ló velem..
2012. ápr. 3. 17:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!