Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 2 hetem van, és a lehető...

2 hetem van, és a lehető legtöbb kilót kellene leadnom. Hogyan lehetséges ez?

Figyelt kérdés

5 kg az sok, vagy lehetetlen? :/ Mennyi lenne az ideális ennyi idő alatt?

most vagyok 67.. :/ :(

tippek? mozgás? étrend terén...?

előre is köszönöm!:)

2012. márc. 30. 16:12
 1/9 anonim ***** válasza:
Csinaljuk egyutt! nekem is 2 hetem van, hetfön kezdödik! na?
2012. márc. 30. 16:57
 2/9 anonim ***** válasza:
Tippem is van, hogy hogyan! csak ha ezt ide leirom akkor törölni fogjak a kerdest.
 3/9 anonim ***** válasza:

Egy hét alatt 1 kg ami reális és egészséges, de egyébként már heti fél kg fogyás is szép eredménynek számít. Szerintem a maximum (ami viszont már nem egészséges, nagyobb az esélye, hogy visszahízod, de talán még elérhető) az heti 2kg vagyis akkor 2 hét alatt 2 kg. Bár talán ha mindent beleadsz akkor összejöhet az az 5 kg is mivel az első 1-2 kg főleg víz, és az gyorsan lemegy.

De leírom még egyszer: ez a cél nem igazán ajánlott, és nem is egészséges...

Mozgásnak jó a futás, biciklizés, és javaslom még az intervallumos edzéseket, elég jó zsírégetők. tornavideo.hu itt sok ilyet találsz.

Étrendben pedig számolhatod a kalóriákat, [link]

itt ki tudod számolni, hogy mennyi kalóriára van szükséged egy nap, ahhoz hogy fogyj.

Egyél sok gyümölcsöt, zöldségeket, sovány húsokat, sovány túrót, joghurtot, tojást, stb.

Kerüld a fehér lisztes dolgokat, fehér kenyeret, édességeket, cukros üdítőket, cukros ételeket, olajos/zsíros kajákat, burgonyát, tésztákat, stb.

Szerintem inkább legyen a célod a heti max. 1 kg, sokkal egészségesebb és kevesebb az esély a lassú fogyásnál, hogy később visszajön, és a bőröd sem fog megnyúlni.

4/9 anonim ***** válasza:
2 hét alatt 4 kg* akart lenni
2012. márc. 30. 16:58
 5/9 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm!

Sajnos ez most sürgős lenne :/ Utána beállnék egy lassabb, tartós fogyókúrára..:)!

2012. márc. 30. 18:31
 6/9 anonim ***** válasza:

Napi 30 perc kocogás.

Én este 20 után szoktam, mert akkor már nem eszem. Tuti recept.

2012. márc. 30. 19:00
 7/9 A kérdező kommentje:
köszi!:)
2012. márc. 30. 19:22
 8/9 anonim ***** válasza:

Csak az a baj, hogy - legalábbis nekem - nem indul be soha rögtön a fogyás, hanem most, mikor lefogytam, két hónapig kb. semmit nem lehetett észrevenni, és utána hirtelen ment le egy csomó, aztán megint megállt kicsit...

Szóval lehet, hogy ÁTLAG heti 1 kg a normális, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy az első héttől kezdve minden héten lemegy pont ennyi.

Bár lehet, hogy csak én vagyok fura, hogy nálam nem így van. :)

2012. márc. 30. 19:26
 9/9 anonim ***** válasza:
Akkor én szerencsés vagyok. amint nem eszem és eleget iszom, azonnal meglátszik. elöször a hasamon, aztán rettentö gyorsan a combomon, fenekemen is, pedig nincs rajtam sok felesleg.
2012. márc. 30. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!