Hat komolyan mondom rosszul vagyok mar a sok hulyesegtol amit ide irkaltok. Ti ezt komolyan elhiszitek?
tegnap 15:39 A válaszíró 80%-ban hasznos válaszokat ad.
De utálom az ilyen "embereket". -.-" :S Saját magukat minősítik az ilyen, bunkó megnyilvánulásaikkal!
Kérdező! Az egy dolog, hogy mennyit fogytál..tölts fel egy képet, utána elhiszem, hogy olyan formás vagy, mint mondod! A másik, a fitnesses csajnak adnák igazat, mivel a teszsír%-nál már tényleg oda kell figyelni a kalória bevitelre. Aki nem csak hobbibl csinálja, annak bizony 110%-ot bele kell tennie!
Az, hogy te lefogytál az otthoni ugra-bugrálással, nem azt jelenti, hogy egy szép, karcsú ill. formás nő lett belőled. 30 kiló fogyás már azért too much, lehet hogy lóg a bőröd mint a leeresztett lufi, és olyan alakod van mint alekosznak:D
Magával a témával, amit kiírtál egyet is értenék, ha nem ilyen tajparaszt módon adtad volna a tudtunkra az álláspotodat! Tán szlovák vagy? Mert enyhén szólva is, de olyan a stílusod..:D
Még mielőtt megköveznél és 'társaiddal' együtt rámnyomnátok a neg. kezecskét, elmesélem, én is hasonló módszerekkel fogytam le, viszont, soha az életben nem vágtam fel rá! :D Röviden ennyit szerettem volna 'písat' :D
Elsősorban, ha a kérdező határon túlról is ír, akkor sem hiszem hogy szlovák, sokkal inkább szlovákiai MAGYAR.
Mért kell bántani a határon túli magyarokat? Mi sem beszélünk rosszabbul vagy helytelenebbül, mint a magyarországiak.
Hallottam én már a tévében úgy nyilatkozni embereket, hogy égnek állt tőle a hajam, pedig ők magyarországi magyarok voltak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!