Hat komolyan mondom rosszul vagyok mar a sok hulyesegtol amit ide irkaltok. Ti ezt komolyan elhiszitek?
Hát komolyan mondom én meg már az ilyen nagyszájú önérzetes tehenektől vagyok ki.Gondolom bazi kövér voltál, és most arra vered itt magadat, hogy ebből sikerült 30kg-ot úgy leadni, hogy kicsit kevesebb szart ettél, mint előtte. Elárulom arany virágszálam, hogy ha mondjuk olyan lennél, mint én és sok hozzám hasonló fitnessmán csaj (168/53)akkor a büdös néger életbe nem tudnád elérni a célt ezzel a módszerrel. Én híznék attól amit itt leírtál. Kinek mi a célja.. Mivel én egészséges, sportos testű, és még max 1-2 kiló könnyebb szeretnék lenni, ezért keményen meg kell küzdenem és számolni a kalóriát. Meg a CHt meg a zsírt meg a fehérjét.
De te maradj csak teltkarcsú és élj büszkén zsíros kenyéren.
Utolsó, azért ne keverjük már a dolgokat... Teltkarcsú itt max én vagyok a 65 kilómmal. Aki 30 kilót fogyott zsíros kenyerezéssel, szerintem ne nevezzük így...
ON:
Én se vonok meg magamtól semmit (bár szerencsém van, hogy utálom a zsíros kenyeret, a csülköt, a pacalt, nokedlit, stb...), eszek túrórudit minden nap, fagyizni, csokit enni is szoktam, csak szépen beleszámolom a napi mennyiségembe, aminek vannak határai...
(Süteményt is sütök, elég gyakran, csak változtatok az összetevőkön... 1 db süti kb 70 kalória szokott lenni.)
Igen, és hány centi vagy hozzá? 150? :D Ne súllyal dobálózz Te szerencsétlen hanem testzsír %-al vagy legalább BMI indexszel.
De amúgy köszönöm az ismét minden kulturáltságot mellőző megnyilvánulást, bizonyítottad vele az önérzetes jelzőt. A dagadt tehén csak 99% mivel a magasságot nem írtad. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!