Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sült halfilé (prézli- tojás-li...

Sült halfilé (prézli- tojás-liszt) belefér a napi max 100g szénhidrátmennyiségbe?

Figyelt kérdés
Ezt a fehèrjès diètàt akarom kipróbàlni.
2009. jún. 15. 05:48
 1/4 Krisz85 ***** válasza:
100%

Fehérjés diétát? avass be, mint ezdző kiváncsi vagyok!

Amúgy belefér, viszont a fehérliszt kerülendő, gondolom ezt nyilván tudod, másrészt hamar inzulinnövekedést okoz, ami aztán hamar leesik, ergo nagy mennyiségben hamarabb megy zsírba izommunka hiányában. Nyilván a panírhoz csak megforgatod a húst, ez még elmegy, de számold bele, igaz elgé nehézkes mérni hogy hány gramm liszt ment a halakra, de megoldható. Viszont jó hogy halat eszel! Végre valaki!

2009. jún. 15. 13:21
 2/4 A kérdező kommentje:

itt olvastam:

[link]

kevesebb szénhidrát(max 100g, és több fehérje, ill nyilván nem 2pofára zabálni)

Gondoltam erre valahogy ráállok, azt a fehérjét meg lesúlyzózom, ha képes vagyok rá még meló után:)

halat amúgy nagyon szeretem, én ha kell kisütöm simán panír nélkül is, kicsit befűszerezem vagy akármi. Viszont nincs időm főzni sokszor, így rendelek vagy veszek boltban amit pár perc alatt ki tudok sütni olajban. Csak azokon mind van panír.

Jó ez a diétalírás szerinted?

2009. jún. 15. 17:03
 3/4 anonim ***** válasza:

"azt a fehérjét meg lesúlyzózom,"

Te el vagy tévedve. A fehérjéből nem lesz zsír.

A szénhidrátból lesz zsír.

2009. jún. 16. 20:15
 4/4 Krisz85 ***** válasza:

Szerintem nem jó, nagyon nem.

Az igaz, hogy a szénhidrátból lesz zsír, de csak részben. Tudni kell, hogy melyik szénhidrátból lesz, és milyen mértékben. Ha a kulcsmondatot kéne írni a fogyásról ezt írnám:

"a diétázás nem más, mint olya módon megszorítani az össz. kalóriabevitelt a megfelelő makrotápanyagok /ch, fehérje, zsír, víz/ arányának helyes felállításával, hogy az ne okozza az anyagcsere lelassúlását"

Ha alacsony GI jű ch-t eszel, akkor az kevésbé megy zsírba, sőt szinte semennyire, viszont ez nem azt jelenti hogy akkor eheted kétpofára, nyilván nem is tudnád, hisz senki nem eszik főtt lencsét tonnaszámra. Legalábbis én utálom, de muszáj. :D

Diétázz rendesen.

2009. jún. 16. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!