Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi kalória lehetett ez?

Mennyi kalória lehetett ez?

Figyelt kérdés

a kész kajákat vágom naggyából kalória szempontól de ezt én se tudom normális kiszámolni..

1 paradicsom 4 evőkanál brassóival

1 nagyobb sajtos kifli szalámival

?

2012. márc. 25. 22:12
 1/8 M_M válasza:

Ezek alapján ki tudod számolni.

Brassói számít, hogy milyen húsból, mennyi zsírral stb...

[link]

2012. márc. 25. 22:23
 2/8 anonim ***** válasza:
Képzelem, hogy a többi ételedet milyen "normálisan tudod kiszámolni"...
2012. márc. 26. 07:12
 3/8 anonim ***** válasza:

Ez csak kb-ra lesz:

1 paradicsom = 20 kcal

4 ek brassói: 130 kcal ?

sajtos kifli = 170-180 kcal

szalámi: 40-60 kcal

--- össz:

380 kcal. (max 400)

2012. márc. 26. 07:44
 4/8 A kérdező kommentje:

Képzelem, hogy a többi ételedet milyen "normálisan tudod kiszámolni"...

képzelheted, mert olyan normálisan tudom kiszámolni hogy 1 hónap alatt 11 kilót fogytam zsirból amellet hogy izmom is épült, és nem akarom elcseszni azzal hogy nem tudom hogy egy adag tetves brassói hány kalória mivel nem vagyok se étkezési tanácsadó se dietetikus. egy szalámis szendvics kalóriatartalma még rögzül a fejembe, a gyümlcsöké zöldségeké, de gramra pontosan nehéz megsaccolnom mennyi lehetett ebbe. igy képzeld..

2012. márc. 26. 19:25
 5/8 A kérdező kommentje:
másrészt szövegértés 1-es leülhetsz, a kérdésre adott válasznak köze nem volt ahhoz amire kiváncsi voltam. taps.trollkodj máshol
2012. márc. 26. 19:26
 6/8 M_M válasza:

Én úgy számolom ki a kalóriákat, hogy amikor főzök akkor... Pl amikor főzök gulyáslevest, akkor az arányoknak megfelelően előre kiszámolva csinálom meg, és tudom, hogy mondjuk ez az adag 3 napi kajám (mellé gyümölcs tej stb..) és akkor azt 3 napra osztom el, ha egyik nap éhesebb vagyok többet eszek, másik nap kevesebbet... Így átlagban megvan a kalória. Én jelenleg 9 kilónál tartok 2,5 hónap alatt, mondjuk előtte se voltam elhízva nagyon. Izom meg épül.

P90X

2012. márc. 27. 10:42
 7/8 A kérdező kommentje:

M_M

erre nem is gondoltam még, mert én egy nap számoltam mindig. de ez jobb módszer amit irsz, mert átáll a szervezet arra hogy annyi van 3 napra.pl régen 3-4 doboz cigit szivtam egy héten, de már csak 2x veszek és tudom hogy ettöl eddig van, és mindig elég valahogy.drágább innivalókkal is igy van

2012. márc. 27. 16:05
 8/8 M_M válasza:
Így a legegyszerűbb a főkajákat csinálni. A mellékkaják meg kb minden nap ugyan annyi. Pohár tej, pár szem valami mag, gyümölcsök... Elején én is étkezésenként számoltam, de semmi értelme... Ha meg egy nap lefőzöl 2-3 napi adagot, esetleg több féléből is, akkor meg megvan előre a hétre a kajád, és variálhatod is, és számolni sem kell... Persze annak nincs értelme, hogy első nap megeszed a 90%-át, utána meg nincs mit enni :) De egyszerűbb egy kajának a felét, negyedét kivenni egy nagy tálból, mint minden nap többször főzni meg számolgatni.
2012. márc. 28. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!