Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A kettlebell-ezés fogyaszt?

A kettlebell-ezés fogyaszt?

Figyelt kérdés
ha túlsúlyom van (20 kg)fogyhatok tőle vagy csak izmosít?eddig nem nagyon mozogtam,ezért is van túlsúlyom:) a kettlebell nagyon megtetszett,elkezdtem csinálni,mellette biciklizem és nem sokat,de 1-2 naponta 20 percet tornázom is,de azt nem szeretem.Mit gondoltok mennyi idő mire meglátszik a hatás? és ha többet kettlebellezek mint tornázok az is fogyaszt?
2012. márc. 24. 19:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

jhajjj...

rengeteg kalóriát éget,sőt az egyik legmagasabb kalóriaégető edzés ami létezik.

viszont.

ha pozitív a kalória beviteled,akkor hiába égetsz el egy kettlebell edzés alatt 1200-1500 kalóriát,ha utána simán visszapótolod.

tehát a elsősorban a kiszámolt kalóriadeficites diéta az ami fogyaszt.

a kettlebell edzés meg az egyik legjobb kiegészítő amit találhatsz.

2012. márc. 24. 19:39
 2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod,arra számítok hogy mindenképp lesz látszatja hogy újra elkezdtem mozogni,és az első kilók hamar eltűnnek.Csak attól tartottam hogy inkább izmosít.
2012. márc. 24. 19:44
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Miért baj, ha izmosít? Attól nem tartanék, hogy látványosan megizmosodnál, ahhoz hosszú évek kitartó munkája, rengeteg kitartás, még több lemondás, és egy pár speckó kiegészítő szükséges. Az emberek nagyon el vannak tájolva a fitness magazinokban található izmokkal kapcsolatban.
2012. márc. 24. 20:01
 4/5 anonim ***** válasza:

diéta alatt a szervezet kalória deficitbe kerül,tehát nincs miből fejlődnie az izomzatnak.

ilyenkor a cél a meglévő izomzat megóvása.

a kettlebell meg egyébként sem arról híres,hogy nagy és felesleges izomzatot építene.

az egy másik sport.

2012. márc. 24. 20:02
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2012. márc. 24. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!