Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit csináljak hogy minden nap...

Mit csináljak hogy minden nap el tudjak menni nagy wc-re?

Figyelt kérdés
3naponta járok kb
2012. márc. 23. 23:12
1 2
 11/14 anonim válasza:
60%
Egyél egy almát minden este.
2012. márc. 24. 08:42
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem győzöm tanácsolni az esténkénti kiwi fogyasztást. Nap közben 2, este 3-4 kiwi elfogyasztása reggel kirobbanó sikert fog eredményezni! Eddig mindenkinél bevált!

Egyébként fogyassz sok rostot, ahogy írták előttem is, pl. reggelire zabot; egyéb gyümölcsöket (nagyon jó: narancs, mandarin, banán, grapefruit).

2012. márc. 24. 08:55
 13/14 anonim válasza:
100%
lEHET,HOGY BAROMSÁG,DE MIÓTA ÉN ZÖLD TEÁT ISZOK,NAPI kb 2 liter,azóta simán megy,bár nekem nem ezzel volt problémám,csak nem akartam a sok cukros üdítőt inni.Ja és azóta a hasam is lapos,pedig elég hasas voltam világ életembe.A tesóm is ezzel kínlódik most javasoltam neki is,és láss csodát,nála is működik,pedig ő jó ha heti egyszer ment wc-re.Nincs 200ft egy doboz,azt hiszem 20 filter van benne.Egy próbát megér.
2012. márc. 24. 13:21
 14/14 anonim válasza:
Mindenképp fogadd meg amit fentebb írtak, mert a székrekedés és ritka székelés később nagyon komoly gondokhoz is vezethet, pl. vastagbélrák. Muszáj hogy ne hanyagold el. Nagyon fontos.
2013. jan. 7. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!