Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit csináljak hogy minden nap...

Mit csináljak hogy minden nap el tudjak menni nagy wc-re?

Figyelt kérdés
3naponta járok kb
2012. márc. 23. 23:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
71%

Egyél...

Ha nincs kaja, nincs kaka. Logikus.

2012. márc. 23. 23:16
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Esténként egy szűztea kapszula, nekem bevált. Ha Neked drasztikus lenne, akkor kétnaponta. Jónak találom még a Natúr Varázs Malmos tea kapszulát is, az egy picit talán erősebb. Lefekvés előtt kell bevenni, reggelre érik be a fáradozás "gyümölcse". :D
2012. márc. 23. 23:30
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Most lehet, hogy hülyeséget írok, de esküszöm, nekem a zabpehely a csodaszerem. Egy diéta(egészségügyi) kezdtem el rendszeresen enni, és azóta mindennap, rendszeresen, miután felkelek.

Amikor nem ettem, néha csak 2-3 naponta jàrtam wc-re.

Most már 2-3 hónapja folyamatosan eszem, általàban ez a reggelim. De magában teljesen nem szeretem, ezért fitness müzlivel keverem,fele-fele arányban.

Bàr a Fitness nem olyan hű de egészséges, de nálam belefér:)

Ezenkívül teljeskiőrlésű kenyeret is gyakran eszem és salátát:)

Nekem személy szerint bevált, remek az emésztésem:)

próbáld ki, hátha:)

2012. márc. 24. 00:04
 4/14 anonim ***** válasza:
Az aszalt szilva, uborka is segít.
2012. márc. 24. 00:55
 5/14 anonim ***** válasza:
Sok rostosat kell enni, mert azok "felpuffadnak" a bélben és beindítják a bélmozgást illetve segítik "kitakarítani" is a beleket.
2012. márc. 24. 01:19
 6/14 anonim ***** válasza:

Az is jó, ha egyszerre nagy mennyiségű kaját eszel.

Mikor egy nap csak kétszer ettem, azonban ekkor a két alkalomkor sokat, nem volt ilyen gondom.

2012. márc. 24. 01:31
 7/14 anonim ***** válasza:
Este egy bögre mályvatea, garantáltan nem lesz szorulásod! Ez tuti!
2012. márc. 24. 02:23
 8/14 anonim ***** válasza:
Minden reggel éhgyomorra 1-2 dl Mira gyógyvíz, langyosan.
2012. márc. 24. 06:17
 9/14 anonim ***** válasza:
60%
A mályvatea az tényleg hat, de nem mindegy hogy mikor... :)
2012. márc. 24. 07:20
 10/14 anonim válasza:

Kell emészthetetlen rostanyag, mert abból lesz a kaki. (Ez nem csak öncélú dolog, a bélflóra baktériumai azt eszik, amit mi "meghagyunk".) Például sárgarépa, teljes kiőrlésű liszt, sütőtök, kápszta, stb.

Valamint kell sok folyadék, hogy ne száradjon ki.

Szóval ha három naponta erőlködsz, akkor igyál többet. Ha három naponta mész, de nincs "nagy barnamedve", akkor egészségtelenül táplálkozol és kevés rostot viszel be.

2012. márc. 24. 07:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.