Mit csináljak hogy minden nap el tudjak menni nagy wc-re?
Egyél...
Ha nincs kaja, nincs kaka. Logikus.
Most lehet, hogy hülyeséget írok, de esküszöm, nekem a zabpehely a csodaszerem. Egy diéta(egészségügyi) kezdtem el rendszeresen enni, és azóta mindennap, rendszeresen, miután felkelek.
Amikor nem ettem, néha csak 2-3 naponta jàrtam wc-re.
Most már 2-3 hónapja folyamatosan eszem, általàban ez a reggelim. De magában teljesen nem szeretem, ezért fitness müzlivel keverem,fele-fele arányban.
Bàr a Fitness nem olyan hű de egészséges, de nálam belefér:)
Ezenkívül teljeskiőrlésű kenyeret is gyakran eszem és salátát:)
Nekem személy szerint bevált, remek az emésztésem:)
próbáld ki, hátha:)
Az is jó, ha egyszerre nagy mennyiségű kaját eszel.
Mikor egy nap csak kétszer ettem, azonban ekkor a két alkalomkor sokat, nem volt ilyen gondom.
Kell emészthetetlen rostanyag, mert abból lesz a kaki. (Ez nem csak öncélú dolog, a bélflóra baktériumai azt eszik, amit mi "meghagyunk".) Például sárgarépa, teljes kiőrlésű liszt, sütőtök, kápszta, stb.
Valamint kell sok folyadék, hogy ne száradjon ki.
Szóval ha három naponta erőlködsz, akkor igyál többet. Ha három naponta mész, de nincs "nagy barnamedve", akkor egészségtelenül táplálkozol és kevés rostot viszel be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!