az enyém szálkásan 68,uh eléggé pipaszár.
haveromnak a karja 52es.
Mármint 53 cm a combod legvastagabb szakaszának körkerülete?
Akkor igen, vastag, úgy 45cm mondható vékonynak.
Egy vékony comb innen kezdődik.
Az utolsó válaszadóra ne hallgass,mert akkora baromságot irt,hogy hihetetlen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
az 53as tökéletes!!!! ha 160 felett vagy igen...minél magasabb,annál karcsúbb! a 45s comb a 10éves gyerekeknek,vagy a modelleknek van!ha izmos,feszes akkor a tökéletes körméret!!!24/L
164 cm vagyok és jelenleg 52.5 (utolsó mérés) a combom legnagyobb körvonalon mérve. 56 kiló vagyok. Nem mondanám nagynak, és most elfogultság nélkül, a combommal semmi bajom, (inkább has és fenék), teljesen normális. M-es nadrág kell...stb. Úgyhogy nem számít nagynak egyáltalán. Én is akarok még kicsit fogyni/feszesedni, de csak max pár cm-t, de amúgy a combommal már most elégedett vagyok.
Azt, hogy mennyi mondható vékonynak, elég szubjektív dolog szerintem, mert egyrészt magasság függő, másrészt mindenkinek más tetszik, harmadrészt pipaszár izom nélküli ropilábra gondolsz vagy szép feszes izmos combra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!