Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Evés előtt, közben, után víz?

Evés előtt, közben, után víz?

Figyelt kérdés
Hogy is van ez most? mikor jó inni evés előtt közben vagy utána? mert több mindent olvastam hogy hogy jobb az emésztésnek,fogyókúrának de mindenhol mást ír. akkor most mi van? :D
2012. márc. 21. 18:02
 1/5 anonim ***** válasza:
evés előtt jobb inni, de szerintem ez olyan mindegy. ha nem iszol eleget a nap folyamán akkor étkezések előtt és utánra is kösd oda.
2012. márc. 21. 18:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Akkor iszol, amikor jólesik, ettöl nem változik semmi a fogyásban. A bevitt kalóriák számitanak, nem az, hogy mikor mennyi viz van mellette.
2012. márc. 21. 18:18
 3/5 A kérdező kommentje:
rendben csak halottam olyat ha közben iszol nehezebben emészt a gyomor. de akkor rendben :)
2012. márc. 21. 18:21
 4/5 anonim ***** válasza:

Elvileg a legjobb étkezés előtt fél órával inni egy pohár vizet. Ha étkezés közben vagy utána iszunk, az lassítja az emésztést.

Én ezt hallottam, hogy mennyire igaz, nem tudom. De igazából nem bírom megállni, hogy ne igyak utána legalább pár korty vizet. :D

2012. márc. 21. 19:27
 5/5 A kérdező kommentje:
ohh rendben köszi :DD
2012. márc. 23. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!