Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek tényleg túl...

Szerintetek tényleg túl sovány vagyok?

Figyelt kérdés

174cm/55-54kg vagyok 16 éves fiú

86kg-ról kezdtem és az-az igazság hogy félek hogy vissza hízom amit leadtam.Anyámék már ki vannak akadva.Napi 3órát mozgok és nem nagyon merek enni.Mondják hogy egyek már egy kis csokit vagy valamit de nem merek enni cukrosat.Ha csak kenyér van itthon hirtelen akkor meg bepánikolok.Mindig meghagyom a kajának az egy negyedét.Ha már hízok fél kilót akkor már nyavalygok.Tényleg sovány vagyok mert néha még mindig kövérnek érzem magam?!

2012. márc. 21. 12:40
 1/9 anonim ***** válasza:

Túlzásba esel, nagyon. Nyugodtan lehet néha csokit is és kenyeret is enni, azért a bepánikolás igencsak túlzás.

Van átmenet a zabálás és az éhezés között, meg kéne találnod a középutat.

Ha pedig olyan súlyod a helyzet, akkor anorexiás vagy, és segítségre van szükséged.

2012. márc. 21. 13:23
 2/9 anonim válasza:

Egyé Bakker.... 178 vagyok és 57kg mindenki mondja bevan esve az arcod összevagy szakadva, nem örülünk neked stb.... herótom van mindenkitől ilyen téren :D

De tényleg...Én meg eszek napi szinten annyit, hogy már anyumnak is fáj és semmi... :S sose voltam 60kilo vagy annál több.... akármennyi csoki, hambi, kóla vagy hús és max egy kilót felszedek és kb a munkába le is adom. pedig nincs megeröltető melóm.... egyééééééé

2012. márc. 21. 13:24
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
bocs, de 174-hez legalább 74, de izmosan 84kiló kéne. Annak semmi értelme,ha szépen lebontod az összes izmodat és olyan leszelmint egy drogos pálcikaemberke.
2012. márc. 21. 13:28
 4/9 Andizsuzsi ***** válasza:

"Napi 3órát mozgok és nem nagyon merek enni"

A legjobb út az anorexia nervosa felé.

2012. márc. 21. 14:38
 5/9 anonim ***** válasza:
nem,ez már anorexia...én dokihoz mennék
2012. márc. 21. 14:41
 6/9 anonim ***** válasza:
Mennyi idő alatt fogytál 32 kg?
2012. márc. 21. 16:02
 7/9 A kérdező kommentje:
2 év alatt fogytam le.
2012. márc. 21. 19:47
 8/9 A kérdező kommentje:

Ma ezt ettem:

-Reggeli:Egy kis tál gabonapehely

-Ebéd:Egy szelet speciális barna kenyér sajttal

-Uzsonna:Két kifli és egy gyümölcs joghurt

-Vacsora:Egy tál sárgaborsó főzelék és egy zsömle két vékony felvágottal.

Szerintetek sok mert szerintem az.

Plusz anyám rám kényszerített egy kis rúdit.Az meg cukros.Jaaaaaj!!!

2012. márc. 21. 20:09
 9/9 Andizsuzsi ***** válasza:
Egy 16 éves fejlődésben lévő fiatalembernek rendkívül kevés, és az összetétele nagyon rossz. Gyakorlatilag nem ettél fehérjét, viszont minden étkezéshez kenyeret, zsemlét, kiflit. Nem ettél sem zöldséget, sem gyümölcsöt. Édesanyád joggal aggódik, tönkreteszed magad. És hogy a hiúságodba is kicsit belenyúljak, nem lehetsz túl szívderítő látvány ilyen gebén, izmok nélkül. El nem tudom képzelni, hgy ilyen étrend mellett mit mozogsz napi 3 órát, hogy még nem vitt el a mentő.
2012. márc. 22. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!