Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A fogyástól csökkenhet a...

A fogyástól csökkenhet a mellméret?

Figyelt kérdés
Több helyen is olvastam már, hogy ha pl. felszedek magamra x kg-ot akkor nő a mellméretem, ez fordított esetben is igaz?
2012. márc. 20. 22:37
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen igen.
2012. márc. 20. 22:42
 2/8 anonim ***** válasza:
A mell az egy tömény zsírszövet
2012. márc. 21. 00:10
 3/8 anonim ***** válasza:
32%

Hajaj! D-s mellem volt, most alig B-s. Hamarosan lesz tb-s mellműtétem is.

19L

2012. márc. 21. 08:54
 4/8 anonim ***** válasza:
18 kg-ot fogytam, mellem 90D-ről 80C-re csökkent.
2012. márc. 21. 09:32
 5/8 anonim válasza:
Én onnan fogyok először és a legtöbbet! :(
2012. márc. 21. 17:19
 6/8 anonim ***** válasza:

Hohóóó, gondolom azért lettem lepontozva, mert megműttetem, mi? Szánalmas. Komoly lelki problémát okoz, a volt barátom hozzám vágta, hogy undorító vagyok, senkinek nem fogok kelleni. Annyira megmaradt bennem, hogy a mostani barátom előtt nem merek levetkőzni. Csak bőr az egész, lóg, ráncos, csíkos, körülbelül 6-7 centi felesleges bőr van rajta, s 3-4 centi zsírszövet, a valódi mell. Sajnálom, 19 éves vagyok, szülés,szoptatás előtt, én nem fogom leélni így az életem. Nem kötelezhet rá senki. Pláne, hogy ingyen van. Nem lesz nagy dudám, elsősorban mellfelvarrás, de egy kisebb implantátum is bekerül. Akinek az értékrendje ezt nem tudja elfogadni, azt sajnálom, mert elég szar és szánalmas alak lehet.

19L

2012. márc. 22. 05:23
 7/8 anonim ***** válasza:
Az utánad író vagyok, nem tudom, ki pontozott le (én biztos nem), de nyilván ha nekem lenne ilyen lehetőségem, én is kapnék rajta (bár nem a mellemmel kezdeném...)
2012. márc. 22. 07:41
 8/8 anonim válasza:

22/F

Én nem szeretem a szilikon melleket, de egy ilyen "korrekció" ami a természetes szépséget hivatott vissza állítani szerintem belefér. Szerintem se járja, hogy 19 éves vagy és nem érzed magad jól a bőrödben. Akinek ez meg nem tetszik az meg b*k@phatja.

2012. ápr. 11. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!