A fogyástól csökkenhet a mellméret?
Hajaj! D-s mellem volt, most alig B-s. Hamarosan lesz tb-s mellműtétem is.
19L
Hohóóó, gondolom azért lettem lepontozva, mert megműttetem, mi? Szánalmas. Komoly lelki problémát okoz, a volt barátom hozzám vágta, hogy undorító vagyok, senkinek nem fogok kelleni. Annyira megmaradt bennem, hogy a mostani barátom előtt nem merek levetkőzni. Csak bőr az egész, lóg, ráncos, csíkos, körülbelül 6-7 centi felesleges bőr van rajta, s 3-4 centi zsírszövet, a valódi mell. Sajnálom, 19 éves vagyok, szülés,szoptatás előtt, én nem fogom leélni így az életem. Nem kötelezhet rá senki. Pláne, hogy ingyen van. Nem lesz nagy dudám, elsősorban mellfelvarrás, de egy kisebb implantátum is bekerül. Akinek az értékrendje ezt nem tudja elfogadni, azt sajnálom, mert elég szar és szánalmas alak lehet.
19L
22/F
Én nem szeretem a szilikon melleket, de egy ilyen "korrekció" ami a természetes szépséget hivatott vissza állítani szerintem belefér. Szerintem se járja, hogy 19 éves vagy és nem érzed magad jól a bőrödben. Akinek ez meg nem tetszik az meg b*k@phatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!