Mennyi lenne nekem az ideális testsúly?
Sziasztok!
25/F vagyok. Tudom h nem lehet egy magassághoz konkrét testsúly értéket rendelni. Nem is az lenne a kérdésem h pontosan mennyi lenne az optimális, hisz így látatlanban az nehéz lenne. Inkább az lenne a kérdésem, h szerintetek mennyi az az alsó-felső határ kg-ban, ami még jól áll egy 174 cm-s pasinak.
Csak azért próbálom megtudni, mert 2 hónapja fogyózok, vagyis hát inkább sokat mozgok, mellette ugyanazt eszem, mint előtte. 79 kg voltam mikor elkezdtem, mert már soknak éreztem,és látszott is a hasamon, a combomon. Mellesleg kezdett kihatni a szexuális élere is a mozgás hiány. Most 74 kg-nál tartok.
A hasam nem kockás, de szépen látszik az izom (2 évig dolgoztam erős fizikai munkát, elég izmos voltam, csak mióta állást váltottam, feljött jó pár kiló, és lement az izmom is)
Remélem tudtok segíteni ebben a kérdésben. Előre is köszönöm a válaszaitokat!
Hát szerintem 65kg az alsó határ, de a felsőt nehéz megmondani, sőt férfiaknál lehetetlen, 90 kilósan is nézhetnél ki nagyon jól. Bár van ez a tévhit hogy valaki "túl izmos" de a valóságban csak olyan van hogy túl kevés a zsír ezért túl szálkás (testépítők a színpadon) vagy olyan hogy valaki koxol/olajat nyom magába és ezért természetellenes eldeformált izmai lesznek. De szerek nélkül 90kilósan is az emberi szem számára teljesen esztétikus lennél.
Szerintem a 12% os testzsírra törekedj, könnyen lehet hogy az olyan 70kiló körül lesz.
Az az igazság h sosem voltam vékony típus, de dagi sem voltam. Szóval van rajtam izom, de 1 vagy 2 kilót még szeretnék leadni.
Nem szeretnék úgy kinézni mint ami mostanában divat tiniknél, h mindegyik "szálkás" és 45 kg max. A szél elfújja őket:)
Faiparban dolgoztam 2 évet, ahol napi 8 órában kellett méterfát hasítani, rönköket mozgatni kézzel stb. Azóta irodai munkára váltottam, a faipar csak ideiglenes munka volt. Mivel ülő munkát végzek egész nap, jött fel pár kiló, az izmaim pedig kezdtek eltűnni. Amikor abbahagytam a faipart, szép, kidolgozott testem volt, bár sosem jártam gyúrni, de hát a fa csodákra képes..:D Úgy voltam általában 75 kg. Most 79 kg-ról lefogytam 74-re. Az izomzatomat olyan közepesre mondanám, nem vagyok body builder kinézetű, de nádszál sem vagyok. Csak hát az úszógumi..:) Azért is kérdeztem mennyi lehet a 2 határ kb. 60 kg-ig bőven nem szeretnék lemenni. Nem szeretnék átesni a ló másik oldalára:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!