Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Rántott hús, tiltólistán?

Rántott hús, tiltólistán?

Figyelt kérdés
Imádom a rántott dolgokat, főleg a csirkecombot, csirkemellet, gombát, karfiolt.Egyszerűen képtelen vagyok lemondani róla.Szerencsére egy ideje nem hagyományos módom készítem hanem joghurtba tojásfehérje, és darált kukorica pehely-ebben panírozom, a lisztet is elhagyom.Sütőpapíron , tepsiben sütöm, darabonként egy kávéskanálnyi olajjal megcsorgatva.Két darab comb így elkészítve, saláta vagy grillezett zöldséggel mehet ebédre, vagy inkább ne?...és mivel váltható még ki a zsemlemorzsa szerintetek?
2012. márc. 19. 14:43
 1/4 anonim ***** válasza:
42%

igen. tiltólistán. de ha jól esik, akkor egyszer-egyszer egyed...

ez olyan szánalmas, hogy itt könyörögsz hogy hadd ehesd és megpróbálod elhitetni hogy de ez diétás. nem kislány a rántotthusi sose lesz diétás, de még egészséges se. eljött az ideje hogy leszokj róla

2012. márc. 19. 14:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Igazából mehet, főleg salátával. Később, ha már érzel elég erőt, elhagyhatod a panírt. Igazából csak megszokás kérdése. Rántás nélkül is kiválóan el lehet készíteni a mellfilét, úgy, hogy nem lesz száraz.
2012. márc. 19. 14:47
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat!Igen persze, nem csak így készítem , sőt rántva ritkábban.nem tudom mi ebben a szánalmas?Úgy tudom itt bátran lehet kérdezni, én is csak azt tettem!
2012. márc. 19. 14:52
 4/4 anonim ***** válasza:
59%

Inkább az a szánalmas, hogy egyesek szerint vannak "tiltólistás" ételek, vagy hogy koplalással lehet jól fogyni. az ember nem vonhat meg magától dolgokat egész életében.

A mérték a fontos. Nyugodtan egyél rántott húst, akár salátával.

2012. márc. 19. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!