Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » "Feneketlen" a gyomrom, mit...

"Feneketlen" a gyomrom, mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Kb. két éve sikerült lefogynom 25kg-t ezt a súlyt (65kg) tartottam egy évig majd úgy gondoltam ideje tömegelni. Szedtem fel szépen izmot nem sokat de nekem pont megfelelt, a baj csak az, hogy nem csak izom jött föl. El is kezdtem szálkásítani de egyszerűen nem tudok visszavenni a kajából, sőt! Egy hónapot bírtam, leadtam 3kg-t, de mostanában kezdek megint sokat enni. Mindig elhatározom, hogy ma nem eszek annyit de amikor elkezdek enni nem tudom abbahagyni. Ki, hogy szokta átvészelni ezt az időszakot? 18/f
2009. jún. 12. 14:58
 1/4 anonim válasza:
85%
Igyál többet mindig egy nagy pohár vizet minden étkezés előtt.
2009. jún. 12. 15:40
 2/4 anonim válasza:
100%

Önkontroll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(keress utánna a googléban) egyébként ezt most nem viccből írtam.

2009. jún. 12. 16:39
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Az előbb olvastam ezzel kapcsolóan itt 2 hasznos dolgot:

1. Elcsábulás ellen/ túlevés: kérdezd meg magadtól: Megéri tönkrevágnom az aznapi diétámat? És holnap gyötrődni a lelkifurkával?

2. ha többet ettél a kelleténél, akkor edz/ mozogj többet. Napi 2x aznap, mikor bűnöztél.

Szedj ki magadnak egy adagot, ami belefér a diétába, és ennyi. Többet ne, és utána se menj vissza szedni. Ha megetted, abban a pillanatban még "ehetnéked" lehet, de rögtön utána igyál meg egy pohár meleg teát, és elmúlik- tapasztalat-.

Ja és az is igaz, ha sokat ettél egy nap, az utána lévő 1 v 2 nap ne egyél szénhidrátot, a fehérje domináljon. Ez is tapasztalat.

2009. jún. 12. 22:56
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :P. A nagy pohár víz kaja előtt semmit sem ér (legalábbis nekem), így is 3L folyadékot iszok egy nap. Próbálok majd figyelni, és a teát kipróbálom.
2009. jún. 13. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!