Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi a helyzet a tejjel? Tejterm...

Mi a helyzet a tejjel? Tejtermékekkel?

Figyelt kérdés
Most kezdtem el a fogyókúrát de nem követek semmilyen tervet, csak kisebb adagokat eszem, sok gyümölcs, zöldség. Semmi csoki, süti, cukros ital. Cukor helyett édesítő. Ennyi a programom...de ha mondjuk délután megéhezek meg szoktam inni egy jó nagy pohát tejet és akkor elmúlik...de nem tudom a tej mennyire hízlal? (3.5% szoktunk venni)
2009. jún. 12. 14:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Inkább igyál egy pohár vizet. A tej cukros, és zsíros is - ezért mulasztja el az égségedet.
2009. jún. 12. 16:13
 2/4 anonim ***** válasza:

És nem emberi fogyasztásra van tervezve és nehezen emésztődik ezáltal ott lötyög a gyomrodban órákig...

Zsír, tejcukor...

Diétában inkább ne ha lehet, vagy valami nagyon alacsony zsírtartalmút.

2009. jún. 13. 00:45
 3/4 anonim ***** válasza:
a házi tejjel is ugyan ez a helyzet? Én is ugyan így teszek ha meg éhezem!
2009. júl. 13. 11:17
 4/4 anonim ***** válasza:

A tejről szoktak viták menni mostanság, én házitej-párti vagyok, a média meg mondjon,amit akar, én akkor is ezt iszom:) Naponta 0.5L nem oszt nem szoroz.De ha ennyire komolyan veszed a fogyókúrát,akkor igyál egy nagy pohár teát,ha megéhezel,persze cukor nélkül, valamennyire mérsékli az éhségérzetedet a folyadék.

Párolt zöldségeket egyél sokat, gyümölcsökkel óvatosabban, némelyikben sok az E, pl.: Banán.

Az édesítőszerekről is megosztott a közvélemény. Ajánlom,hogy olvass utána, vannak megdöbbentő tanulmányok....(én édesítőszer-ellenes vagyok:))

Én a helyedben elkezdenék mozogni, úgy hatásos csak igazán a fogyókúra. Szóval Move Out!

2009. dec. 1. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!