Szerintetek kövér vagyok? (kép lent)
2012. márc. 18. 15:41
1/18 A kérdező kommentje:
UI.: 14/F
2012. márc. 18. 15:41
2/18 anonim válasza:
dehogy vagy kövér. a havered csak ugrat
3/18 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagy az, de kezdhetnél gyúrni. :D
4/18 A kérdező kommentje:
És abban tudsz segíteni hogy hol gyúrjak vagy mivel? Mert a konditerem sajnos még kilőve :D Itthon 5 kilós súlyzóim vannak :D
2012. márc. 18. 15:53
6/18 anonim válasza:
Egy haspadot (vagy csak felüléseket) simán el tudna viselni az alakod. Nem vagy kövér, de izom (még) nincs. :D
7/18 anonim válasza:
Mikor értik meg az emberek hogy a haverok szimpla baráti baszogatásból mondogatják hogy kövér vagy...én akkor szoktam mikor valaki közli hogy jaj de kövér..én meg, igen, az vagy. Hát most mit mondjak? :D
Szóval nem vagy kövér.
8/18 anonim válasza:
Inkább mondanálak kákabelűnek vagy girhesnek.
9/18 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, hogy a rákba engedte neked a B-s szót kiírni. Bezzeg én kiírom, h p.csa normálisan, és máris hisztizik :D
Kifejezetten sovány vagy, nulla izommal, szal go sportolni valamit.
10/18 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat :)
2012. márc. 18. 16:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!