Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez egy napra nagyon sok/egészs...

Ez egy napra nagyon sok/egészségtelen?

Figyelt kérdés

reggel: 2 pirítós (nagyon kicsi vaj, és csirkemell sonka)

tea ( 1édesítővel meg citrommal) (11kor)

ebéd: Gulyás leves ( egy tányérnyi)

+ 2 kisebb FEHÉR kenyér

fél liter víz (fél3 kor)

na itt jöttek a bajok... bulizni voltam és ittunk pezsgőt ( 2pohárral) vodka-narancs (3 kisebb pohárral) és bor ( 2 pohárral)

mivel elrontottam a napot és ivás előtt nem ettem olyan este 11-12 között mekkiben ettünk egy sajtburger menüt. (sajtburger+kis sültkrumpli+ cola light)

ez igy nagyon durva?? nem szoktam igy étkezni/inni de most előfordult. (mellette vagy 5km biztos hogy sétáltam.)

2012. márc. 17. 12:22
 1/6 anonim ***** válasza:

Egészségtelen, de nem sok.

R. 2 pirítós, tea

T. 1 szelet kenyér

E. gulyásleves, sült krumpli

U. egy szelet kenyér

V. hamburger

Így már nem annyira vészes, de mi az, h elrontottad? Bakker, ez csak folyadék, ha mondjuk bevágtál volna 7 nagy szelet sütit, na az elrontás, de 7 pohár pia semmi.

2012. márc. 17. 12:59
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát csak vodka elég kemény meg azt olvastam h csokinál is hizlalósabb meg minden szóval ezért írtam le h nagyon durva e? de akkor jó.:)
2012. márc. 17. 13:03
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem muszáj mindent elhinni, amit ide válaszolnak.pl.az 1.baromságot írt. Nagyon is hízlal a pija, igen. Pezsgő, vodka pláne, a bor még nem vészes, mert nem ittál sokat belőle!

+mekis kaja, fehér kenyér...hát nem az, hogy hú de baromi sok(bár nem is kevés, az biztos), de rohadtul egészségtelen!

Igaz, ha pijálni "kell" én is mindig elrontom a napomat kaja ügyben :P

2012. márc. 17. 13:18
 4/6 A kérdező kommentje:

Rendben mert szerintem is elrontottam lehet nem hangzik soknak de ami is benne van szerintem sok.:)

de csak 1-2 hónaponta van egy ilyen nap szóval nem para annyira.:D

2012. márc. 17. 13:21
 5/6 anonim ***** válasza:

7 pohár pia semmi? Vodka-narancs? Bor? úúúúúú. Nagyon hizlal. Ne mindig hidd el, amit ideírnak, sokan nem tudják miről beszélnek.

Belefér egy-egy ilyen nap, de ne vidd túlzásba:) ha nem csinálod minden héten, nem lesz tőle bajod.

2012. márc. 17. 19:29
 6/6 A kérdező kommentje:
rendben okés köszönöm.:)
2012. márc. 17. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!