Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Bízhatom ebben a tápkiegészítő...

Bízhatom ebben a tápkiegészítőben? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

A férjem ma melóból beállított két nagy zacsival Olyan egy kilósak. Az egyikre az van ráírva tri creatine malate, a másikra talán az hogy kreatinbose (?) .Kézzel van ráírva.

Az elsőről tudom hogy mi, és hogy mikor mennyit, a másodikról dunsztom sincsen, és lehet rosszul is betűzöm.

Kérdésem az lenne, hogy így (hogy nem annyira biztos a forrás, bár a férjem szerint testépítő volt a csávó), tehát hogy így bevehetem-e szerintetek? Nem tudom a lejáratot sem, meg semmi... Ti mit tennétek? Mi bajom lehet, ha nem okés? Vagy legyen inkább kuka?

2009. jún. 11. 21:17
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Igen, igen, csak aerobot! Tehát akkor nem kell nekem ez. Azt gondoltam, esetleg hasznos lehet hozzá. Mármint az aerobhoz!

Igen, a többi megvan, kaja rendben, turmix okés, minden belőve. :)

Köszönöm minden válaszolónak!

2009. jún. 12. 19:39
 12/14 anonim ***** válasza:
Esetleg, ha a férjed edz vagy valaki nekiadhatod, body.builder.hu vagy shop.builder.hu-n le van írva, hogy kell adagolni.
2009. jún. 12. 20:16
 13/14 A kérdező kommentje:
Olyan melót végez, amihez nagyon nagy erő kell. Szerintetek így van értelme? Mondjuk a melóhelyen, melókezdés előtt betolja, az ok?
2009. jún. 13. 00:16
 14/14 anonim ***** válasza:

Aerob mellé: acid killer, locomotive, g-kick, de neked szerintem elég lenne némi l-karnitin mondjuk 2000mg edzés előtt.

A párodnak meg akkor érdemes inkább a kreatin, ha erőt akar növelni. Van egy 5-7 napos feltöltési és egy 30-35 napos szintentartási fázis. Én akkor szoktam csak használni ha elértem egy platót és nem tudok a használt súlyokon emelni. Szóval nem tudom, hogy szüksége van-e rá.

Egyébként a multi-x nevű multivitamin hasznosabb lenne, növeli a munkabírást és átlagembereknek az az első lépés, utána jöhet csak a többi.

2009. jún. 13. 00:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!