Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Bízhatom ebben a tápkiegészítő...

Bízhatom ebben a tápkiegészítőben? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

A férjem ma melóból beállított két nagy zacsival Olyan egy kilósak. Az egyikre az van ráírva tri creatine malate, a másikra talán az hogy kreatinbose (?) .Kézzel van ráírva.

Az elsőről tudom hogy mi, és hogy mikor mennyit, a másodikról dunsztom sincsen, és lehet rosszul is betűzöm.

Kérdésem az lenne, hogy így (hogy nem annyira biztos a forrás, bár a férjem szerint testépítő volt a csávó), tehát hogy így bevehetem-e szerintetek? Nem tudom a lejáratot sem, meg semmi... Ti mit tennétek? Mi bajom lehet, ha nem okés? Vagy legyen inkább kuka?

2009. jún. 11. 21:17
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:

Ilyen zacsiban vannak, de cimke az nuku.

[link]

2009. jún. 11. 21:23
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
hát én így be nem venném...
2009. jún. 11. 21:38
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

A creabose ilyen: [link]

A kérdés csak az, hogy nő létedre neked minek kreatin? Csak nem tömegelni szeretnél?

2009. jún. 11. 21:39
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez mind a kettő kreatin csak más kémiai kötésben, mivel a kreatin magában elég instabil viszont malát kötésben sokkal jobban hasznosul és sokkal hatásosabb.

Ezekre is a normál kreatin fogyasztás szokásai vonatkoznak bár talán kisebb mennyiségben.

A kreatint 20 éve használják még senkinek nem lett baja tőle.

Csak erősportolóknak ajánlott, a többieknek felesleges.

2009. jún. 11. 21:58
 5/14 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat!

Tehát ha én "csak" intenzív aerob edzést végzek, akkor nem szükséges?

2009. jún. 11. 23:11
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

A kreatin elvileg a tápanyaghasznosulást próbálja elősegíteni, azáltal, hogy az izomsejt megnő, mert több vizet, ezáltal több tápanyagot szív magába. Elsősorban megfelelő étrend esetén hatásos. Erősportokban és testépítésben van jelentősége, vagy talán, ha valami komolyabb céljaid vannak fitness irányban. Állóképességi sportokban nem számottevő a hatása.

[link]

[link]

2009. jún. 11. 23:36
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Neked zacskós l-karnitin kéne inkább! :) Vagy folyékony l-karnitin ilyen 5 literes ballonban :)
2009. jún. 12. 07:17
 8/14 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz izomtömeget növelni akkor minek kreatin? Egyébként ha a shop.builder-ről lenne rendelve akkor 100% hogy megbízható.. máshonnan meg nem tudom. De továbbra is azon vok fennakadva h minek neked kreatin? :) (első a csirke+rizs, második a multivitamin+cvitamint, harmadik egy jó fajta fehérje izolátum, negyedik esetleg egy BCAA vagy más aminosav termék, és akkor utána jöhet fontossági sorrendben csak a kreatin.. ezek megvannak? :) MErt akkor van értelme a kreatinnak talán, másképp kidobott pénz!
2009. jún. 12. 13:34
 9/14 anonim ***** válasza:
Fehérje izolátum azért szerintem luxus lenne hobbi szinten, bőven elég egy jó koncentrátum, meg a bcaa is fölös, főleg ahogy a kérdésből kiderült, csak aerobot csinál.
2009. jún. 12. 14:03
 10/14 anonim ***** válasza:
izolátum vagy koncentrátum között tényleg olcsóbb a koncentrátum, és nincs is nagy különbség. aláírom amit írtál. bcaa is fölös már én is úgy gondolom egyébként, scak a fontossági sorrendet írtam le hogy lássa kb hol van a kreatin :)
2009. jún. 12. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!