Mennyit kell még fogynom? (kép)
-18 kg nál tartok ,arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek még hány kilót kellene leadnom? köszönöm a válaszokat előre is
Neked volt fent képed fogyás előtt is, nem? (ha keverlek, akkor bocs)
Nagyon jól nézel ki, irigylésre méltó az alakod, szuper nőies.
Ne fogyj tovább, maradj ilyen!
köszönöm, aranyosak vagytok :)
Nem volt fent képem itt, most is csak azért tettem fel, mert nem tudom mitévő legyek..
Olyan szívesen segítenék, de igazából nem tudok több dologról beszámolni...Talán, ami még fontos lehet, hogy nem iszom cukros üdítőket, csak sima vizet. Kenyérből csak napi egy szeletet ettem, az is toastkenyér volt ,és teljes kiörlésű. Főzeléket kenyér nélkül. 5ször ettem egy nap, mindig kevesebbet, mint amennyit kívántam volna, aztán egy idő után azt vettem észre, hogy mármegsem tudnék enni olyan mennyiséget mint előtte..
Az elején kerültem az olajos dolgokat, a tésztákat, ha tudtam...
Most egy kis szünetet tartok, újból erőt gyűjtök :)..ilyenkor néha eszem fehérkenyeret is, sőt most sültkrumplit ettem, ha megkívánom néha néha belefér, csak most már szemmel tartom a mérleget is..:)
Szia utolsó! :)
Feltöltöd a kívánt képet egy adatmegosztóra, aztán belinkeled! :D
Köszönöm a válaszokat!
Tornászom azóta is, igyekszem nem elhanyagolni a sportot.
kepgep.hu
vagy
kapfeltoltes.hu, többet is találsz ha rákeresel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!