Elizadarcy kérdése:
Szerintetek az infraszauna vagy a Dyras masszázsöv használ valamit a megereszkedett hasi bőrömre és a striáimra?
Figyelt kérdés
Elég sokat fogytam, és bár tornázom,de megereszkedett a bőröm, ráadásul a striáim is csúnyán látszanak, mintha műtéti hegek lennének. Nem tudom, hogy vegyek egy masszázsövet, vagy inkább infraszaunába járjak, vagy van más alternatív megoldás is!?2012. márc. 13. 12:39
1/2 anonim válasza:
Nekem volt Dyras masszázs és egyben szauna övem. De SEMMIT nem használt, így eladtam. (Csak pénz kidobás volt)
Az infraszaunáról nem tudok véleményt mondani, mert azt nem próbáltam.
2/2 ptecus41 válasza:
Ahogy az előző válaszadó is írta a masszázs öv kidobott pénz sajnos-
Többet ér, ha tornázol helyette, odafigyelsz az étrendedre - ami nem koplalást jelent! :)
Érdemes kipróbálnod a Reconstria krémet, nekem szépen helyrehozta a bőrömet. Egész vastag striáim voltak,
főleg a derekamon és a hasamon.
Néhány hónapos krémezés után már szépen látszódott a javulás és halványodtak, kifehéredtek a striák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!