Megvennétek otthonra ezt a súlyzókészletet? Bővebben lent
Kis kézi súlyzóim vannak (1.5kg, 2 kg és 3 kg, plusz bokasúlyaim, de a 3 kilós is kezd kevés lenni, de a környéken levő konditermet nem szeretem, egyszer voltam ott és nem volt szimpatikus). Január közepén kezdtem "edzeni", a célom fogyás, illetve kis izmot összehozni, hogy ne lötyisre sikerüljön a végeredmény. Nem akarok hűdemilyen izmos lenni, de a 3 kilós súlyzó szerintem kicsi.
27/N (még kb 30 kg-ot kell leadnom, eddig heti 1 kg ment le, centiben viszont jobbban fogyok, mint kilóban)
Megvennétek?
Fölösleges, a futás, fekvőtámasz és egyéb segédeszköz nélküli gyakorlatok ugyanolyan hatékonyak, mint a súlyzóval, gépekkel és más eszközökkel végzettek, sőt még hatékonyabbak is. Nekem is vannak itthon súlyzók, mégsem használom őket, hanem talajtornázom, fekvőtámasz, lábemelés, guggolás stb., és sokkal hatékonyabb, mint amikor még súlyzóztam.
De ha nagyon ragaszkodsz a súlyokhoz, a legolcsóbb, legegyszerűbb ugyanolyan jó, mint az, amit spécinek árulnak.
Oké, igazatok van. Köszi.
Azért, ha valaki lesz, aki megvenné, írja le, hogy miért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!