Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Megvennétek otthonra ezt a...

Megvennétek otthonra ezt a súlyzókészletet? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Kis kézi súlyzóim vannak (1.5kg, 2 kg és 3 kg, plusz bokasúlyaim, de a 3 kilós is kezd kevés lenni, de a környéken levő konditermet nem szeretem, egyszer voltam ott és nem volt szimpatikus). Január közepén kezdtem "edzeni", a célom fogyás, illetve kis izmot összehozni, hogy ne lötyisre sikerüljön a végeredmény. Nem akarok hűdemilyen izmos lenni, de a 3 kilós súlyzó szerintem kicsi.

27/N (még kb 30 kg-ot kell leadnom, eddig heti 1 kg ment le, centiben viszont jobbban fogyok, mint kilóban)

Megvennétek?

[link]

2012. márc. 11. 19:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én nem.Ugyan az a helyzet velem is, elég sokat kell fogynom és az aerobikot kombinálom a súlyzózással, nem azért hogy izompacsirta legyek hanem hogy azért hogy az aerobikn hatásosabb legyen, ezért én is beszereztem egy készletet potom pénzért a tescóban, van benne 2 rúd, 4db 1 kg-os korong és 4db 2,5kg-os.A célnak tökéletesen megfelel, és alig került valamibe...persze ha te ennyit szánsz rá akkor te vedd meg ezt mert ez sokkal jobb mint az enyém.:)
2012. márc. 11. 19:46
 2/6 anonim ***** válasza:
90%

Fölösleges, a futás, fekvőtámasz és egyéb segédeszköz nélküli gyakorlatok ugyanolyan hatékonyak, mint a súlyzóval, gépekkel és más eszközökkel végzettek, sőt még hatékonyabbak is. Nekem is vannak itthon súlyzók, mégsem használom őket, hanem talajtornázom, fekvőtámasz, lábemelés, guggolás stb., és sokkal hatékonyabb, mint amikor még súlyzóztam.

De ha nagyon ragaszkodsz a súlyokhoz, a legolcsóbb, legegyszerűbb ugyanolyan jó, mint az, amit spécinek árulnak.

2012. márc. 11. 19:49
 3/6 A kérdező kommentje:

Oké, igazatok van. Köszi.

Azért, ha valaki lesz, aki megvenné, írja le, hogy miért :)

2012. márc. 11. 19:53
 4/6 TrükkösBélabá válasza:
100%
Szerintem dolgozz saját súllyal az mindig kéznél van és semmibe se kerül.Pl: fegyenc edzés,meztelen harcos plusz kerékpár vagy futás.De fokozatosan ne hajtsd szét magad az elején mert az egésztől elmegy a kedved.És a legfontosabb ezek mellett a megfelelő táplálkozás.
2012. márc. 11. 21:52
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindenképpen venni akarsz akkor se ezt vedd mert látszik rajta hogy a súlyok cement vagy homok töltetűek, így sokkal nagyobb helyet foglalnak a rúdon... és még a kinézetük se jó...
2012. márc. 11. 23:00
 6/6 A kérdező kommentje:
Meggyőztetek. Köszönöm mindenkinek.
2012. márc. 12. 06:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!