Napi 3 liter folyadék fogyasztásra jó ha Bolero italporból csinált üdítőt iszom?
Figyelt kérdés
Ugyanúgy eltelít és hatásos mintha vizet innék fogyi közbe..nem?2009. jún. 10. 14:47
11/14 anonim válasza:
Én nagyon sokáig ittam, aztán egyszer kiborult a mosogatóba a por. Nagyon sokáig le sem tudtam súrolni, úgy megfogta! Te jó ég... mit tehet ez a szervezetemben! :O Azóta nem iszom!
12/14 anonim válasza:
Nyugodtan ihatod a Bolerot. Gyakorlatilag nulla kalória van benne. Óriási előnye, hogy finom, ezért könnyebb meginni 3-4 liter folyadékot. Az E-számoktól való félelelem ködét pedig ideje lenne már szétoszlatni. Az élelmiszer adalékanyagoknak sokkal szigorúbb feltételeknek kell megfelelni, mint a gyógyszereknek, ugyanis egy gyógyszernek lehet mellékhatása, élelmiszer adalékanyagnak nem! Előfordulhat egyéni érzékenység, de nagyon ritka.
13/14 kovipetya válasza:
Körte, narancs, ananász és a kóla ízesítésű Boleró porokat ajánlom. Az utolsó hozzászólónak köszönöm a válaszát, mert számomra ez volt hasznos.
14/14 anonim válasza:
csak én szoktam a bolerónál keserű utóízt érezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!