Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Melyik fehérje vált be neked,...

Melyik fehérje vált be neked, ami könnyen oldódik és nincs semmiféle mellékíze?

Figyelt kérdés
Isobest vaníliásat vettem legutóbb, de vmi fura mellékíze van. Mintha édesítő ízét érezném benne. A fehérjét a reggelik és vacsorák kiváltására használom, nem testépítéshez. 27 éves nő 15 kiló súlyfelesleggel

2012. márc. 10. 08:23
 1/4 bomba ***** válasza:
csokis Protein Delite -> nagyon jó!:)
2012. márc. 10. 13:01
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem a csirkemell.

Ebédre meg vacsorára, salátával.

És akkor már majdnem mindegy, mit reggelizel.

Ha megvonod a kaját, úgy nem lehet lefogyni, mert egy idő után kívánni fogod íz ízeket. Vagy feladod az egészet (aztán hízol, mert ismét eszel kenyeret), vagy folytatod, de ebédere duplán eszel, mert csak akkor van normális kaja, és te minden meg akarsz enni. De így sem lehet lefogyni.

Egyél reggelire egy szelet rozskenyeret vagy magvasat vagy teljes kiőrlésűt, sonkával, zöldségekkel. Esetleg sajttal. Ne tartós kenyére legyen.

Tízórai, uzsonna: alma, natúr joghurt, kefír.

Ebéd: hús, zöldség, kevés rizs

Vacsora: hús, zöldség, rizs már nem, lehet csak zöldség vagy zöldség tojással, túróval, néha virsli.

2012. márc. 10. 18:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Én Noveleant iszom vacsora helyett és nagyon jó íze van, felér egy vaníliás pudinggal, így az édességet sem kívánom.
2012. márc. 11. 12:25
 4/4 A kérdező kommentje:
A Delite csokis tényleg jó, olyat vettem már én is. Csak az nem laktat annyi időre, ezért kerestem nyújtott felszívódásút, de ez az isobest vanília nem vmi finom.
2012. márc. 12. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!