Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szeretnék fogyni, de segítsége...

Szeretnék fogyni, de segítséget szeretnék mert nem tudom hogyan?

Figyelt kérdés
16/F 181cm 98kg vagyok sah 115cm comb 70cm ezt a kettőt mértem mert innen szeretnék fogyni sőt nem is ez lenne a cél mert izommal a suly visszajöhetne csak kisebb hasat szeretnék.Mozgás:hétfő tesi óra keményen dgolozok rajta kedd:- szerda 1,5 óra foci csütörtök tesi péntek: most hogy jön a jó idő délután foci és ez szombat vasárnapra is igaz. Ez elég? Használ ha még bicajoznák mellette? Mit egyek mit ne egyek mikor egyek és mennyit? Nyárig szeretnék normálisabban kinézni van rá esély? Ennyi kérdésem lenne előre is köszi a segiséget
2012. márc. 9. 21:51
 1/1 anonim ***** válasza:

A cukrot és felesleges szénhidrátokat iktasd ki. Reggelre inkább müzlit sovány tejjel, uzsonnára a suliban teljes kiőrlésű kenyérből készített szendvicset ajánlok. Ha a suliban kajálsz, fél adagot egyél.

Ha kávézol azt édesítővel cukor helyett, de a legjobb az, ha a kávét és a cukros, szénsavas italokat kihagyod. Igyál napi 2 liter vizet, hogy a felesleges méreganyagok eltávozzanak a szervezetedből és ne rakódjanak le.

Javasolt ebédre a leves és a főzelék, estére, főleg edzés után a protein, azaz sovány husi salátával vagy párolt zöldséggel. Ennek nem kell unalmasnak lenni, lehet fűszerezni. Esetleg a vacsorát helyettesítheted diétás protein turmixszal vagy egy nagy adag kefírrel. Túl későn már ne egyél.

Az édességet iktasd ki, néha, hogy ne legyen olyan nehéz a dolog, lehet bűnözni egy kicsit, bár akkor is az egészségesebb verziókat ajánlom: müzli szelet, diabetikus puding édesítővel cukor helyett, light jégkrém, norbi update 1 túró rudi, ilyesmik. Alkoholt ne igyál.

Minden sport tevékenység használ, esetleg erősíthetnél is egy kicsit, egy jó edzéstervvel erősítheted a combjaidat és a felső testedet.

2012. márc. 9. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!