Kalória deficit - bejön így?
Tesztoszteronon olvastam, hogy úgy tudom kiszámítani, mennyi kalóriára van szükségem 1 nap folyamán diéta esetén, ha minden kilogrammomra 20-24 kalóriát számítok.
Mivel elég sok a túlsúlyom, közel vagyok a 100 kg-hoz, ez, ha 20-al számolok, 2000 körüli kalória érték lenne egy napra... Viszont számtalan helyen olvasom, hogy a diétázó nők 1000-1200, max. 1500 kalóriákat visznek be... Most akkor ez hogy van? Én úgy akarok lefogyni, hogy ne tegyem tönkre a szervezetemet, akkor is, ha így több időbe kerül. De 2000 kalória mellett tényleg beindulhat a fogyásom? Kicsit soknak tűnik, megmondom őszintén, miután olvastam, mások mennyit engednek naponta, ha diétáznak... :) Mellette persze mozognék (jobban mondva már most mozgok, a diétát kellene rendbe tenni, de továbbra is fogok). Futás, aerob, edzőterem, néha súlyzó...
L21
A diétázó nők legnagyobb része nem 100 kilóról akar lefogyni, tehát az alap energiaszükséglete is kevesebb. 1600 kalória alap energiaszükséglet mellett csinálnak 1000-1200 kalóriás diátát. (60-75%)
Ez nálad (2000 mellett) egy 1200-1500 kalóriás bevitelt jelentene
tudok én a kalóriaszámolgatásnál egy egyszerűbb módszert is,
barátnőm már eddig 11 kilót adott le ezzel ,
mindössze egy üres bébiételes üveg kell hozzá,
minden evés egy teli üveg étel,ha naponta 3-4-5 ször eszel ,akkor 3-4-5 üveg kaja naponta ,de semmi több,
és azt,és olyan ételt teszel az üvegbe, amit csak akarsz,
szia!
én fogyóztam már kalóriaszámolgatással,de akkor is max 600-nagyon max 800 kalóriát ettem meg.
azt meg érdemes lenne megérdezned edzötöl h ilyen súllyal sszabad e futnod az izületeid miatt.
Tessék itt ki tudod számolni! :)
Kedves első! Ez, hogy 20-al számoltam, már eleve a diétára vonatkozik, szinttartáshoz több kell, felírtam, de most nem jut eszembe, de tuti, hogy ez már a diétára vonatkozik, ott is a legalacsonyabb érték, tehát ezért kérdeztem...
A bébiüvegeset pedig inkább nem próbálom ki, eleve már brokkoliból is olyan kevés fér bele, és akkor még hol a hús... Ha egy ebédet veszünk alapul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!