Ha elérem a kívánt testsúlyt, hogyan tovább?
Lefogytam, abba szeretném hagyni, de nem tudom hogy kezdjek hozzá, mert ugye azt nem lehet, hogy namostakkoridemindenkaját...
az alapanyagcserém 1400, eddig 1200-1300-al fogytam, ezek után mennyit egyek? Növeljem fokozatosan? vagy egyek kicsivel nagyobb adagot mindenből? A mozgás az ugye marad mint eddig, csak az evéssel lesz gondom úgy érzem... És milyen időközönként engedhetek meg magamnak csokit, sütit, tortát vagy pizzázást? Segítenétek?
Számold ki mennyi kell súlytartáshoz és fokozatosan növeld a súlytartáshoz szükséges kalória mennyiségig a napi bevitelt. Minden nap kicsivel többet. Az jó ha a mozgás marad, azzal tudod azért "kordában tartani" ha kicsit elszalad veled a ló.
Mindenképpen azt tanácsolom ahogy te is írtad, ne ess egyből neki azoknak a kajáknak amiket eddig nem ettél. Mondjuk heti 1x aztán 2x süti, csoki, de természetesen úgy hogy benne legyen a súlytartáshoz szükséges kcal limitben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!