Diétázók, ti hogy készítitek a rántottát?
Ma ettem először a diétám alatt.
3tojás fél hagyma (a másikfelét savanyúkáposztával összekeverve a rántottához ettem) a hagymát megpirítottam egy nagyon pici olajon de szerintem legközelebb azt se teszek majd rá mert nem volt szükséges. Utána ráöntöttem a tojást, megsütöttem.
Majd kiraktam egy tálra és ettem hozzá savanyúkáposztát.
Azért mertem ennyit enni, mert tegnap kicsit kevesebbet is ettem viszont a 2000kalória alatt voltam még simán a ránotta előtt:)
Ezt most tényleg meg kellett osztanod velünk???
Én is leírjam, hogy mit ettem ma? Részletesen?
Azért néztem meg, hogy miért írta ki a kérdező a kérdését, milyen okból.
Erre kapok egy "így ettem a rántottát" szónoklatot.
Én is kevés olajjal, és max 2 tojás+ ha kell még akkor fehérjével csinálom, és rakok bele zöldségeket.
Én a rántottát a legjobban úgy szeretem, ha kevés hagymán csinálom. Pici olajon megpárolom a hagymát, ráöntöm a két tojást és megsütöm. Amikor kész van pirospaprikával megszórom, mellé paprikát és paradicsomot vágok, hozzá egy fél szelet kenyér. :D
De nagyon jó egyébként zöldségkeverékkel is. Tegnap úgy ettem, hogy pici olajon a virslikarikákat megsütöttem, ráöntöttem a tojást, bele a zöldségkeveréket (amit előzőleg megpároltam) és megsütöttem. Így is nagyon finom volt.
Én olaj nélkül csinálom a rántottát. Van itthon ilyen száz éves grill sütőnk, ami esküszöm a világ legjobb találmánya :) Egyetlen egy fűtőszál van benne, de bármit meg tudok benne csinálni olaj nélkül, vagy csak nagyon minimális mennyiség kell néha egy-egy dologhoz.
Egy tojásból csinálom, szoktam bele kockázni pl pulykamell sonkát, pici sajtot, és néha lila hagymát is teszek bele, a vörös hagymáért nem vagyok oda. De én hagyma nélkül is szeretem. Csemege ubival szoktam enni és egy vékony szelet rozskenyérrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!