Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Diétázók, ti hogy készítitek...

Diétázók, ti hogy készítitek a rántottát?

Figyelt kérdés

Ma ettem először a diétám alatt.

3tojás fél hagyma (a másikfelét savanyúkáposztával összekeverve a rántottához ettem) a hagymát megpirítottam egy nagyon pici olajon de szerintem legközelebb azt se teszek majd rá mert nem volt szükséges. Utána ráöntöttem a tojást, megsütöttem.

Majd kiraktam egy tálra és ettem hozzá savanyúkáposztát.

Azért mertem ennyit enni, mert tegnap kicsit kevesebbet is ettem viszont a 2000kalória alatt voltam még simán a ránotta előtt:)

2012. márc. 6. 17:25
 1/9 anonim ***** válasza:
16%

Ezt most tényleg meg kellett osztanod velünk???

Én is leírjam, hogy mit ettem ma? Részletesen?

2012. márc. 6. 18:12
 2/9 anonim ***** válasza:
Én olaj nélkül csinálom. Max 2egész tojás ha 3at ennék annak már csak fehérjét tenném bele.
2012. márc. 6. 18:44
 3/9 A kérdező kommentje:
Ha zavar ne nézd meg
2012. márc. 6. 18:57
 4/9 anonim ***** válasza:

Azért néztem meg, hogy miért írta ki a kérdező a kérdését, milyen okból.

Erre kapok egy "így ettem a rántottát" szónoklatot.

Én is kevés olajjal, és max 2 tojás+ ha kell még akkor fehérjével csinálom, és rakok bele zöldségeket.

2012. márc. 6. 19:03
 5/9 anonim ***** válasza:
Én két egész tojásból és két tojás fehérjéből csinálom, ha van kedvem hagymát is sütök alá. Illetve sokszor eszem paprikával, ja meg persze kis kenyeret is eszek hozzá.
2012. márc. 6. 19:18
 6/9 anonim ***** válasza:

Én a rántottát a legjobban úgy szeretem, ha kevés hagymán csinálom. Pici olajon megpárolom a hagymát, ráöntöm a két tojást és megsütöm. Amikor kész van pirospaprikával megszórom, mellé paprikát és paradicsomot vágok, hozzá egy fél szelet kenyér. :D

De nagyon jó egyébként zöldségkeverékkel is. Tegnap úgy ettem, hogy pici olajon a virslikarikákat megsütöttem, ráöntöttem a tojást, bele a zöldségkeveréket (amit előzőleg megpároltam) és megsütöttem. Így is nagyon finom volt.

2012. márc. 6. 19:55
 7/9 anonim ***** válasza:
Én gombát (fehérje) pirítok alá egy csöppnyi olajon a serpenyőben, kevés borsikafű, rá 2 tojás, tetején meghintve pirospaprikával. 1-2 pufirizzsel és egy halom zöldséggel eszem.
2012. márc. 6. 20:59
 8/9 anonim ***** válasza:
Én egy teáskanál olajon megpíritok egy fél vöröshagymát (vagy 2 szál újhagymát), aztán 2-3 szelet csíkozott csirke/pulykamellsonkát teszek bele, néhány szelet gombát, és végül a tojást (1 egész, 1 fehérje), majd szórok a tetejére egy kis pirospaprikát, snidlinget. Kenyeret nem eszek hozzá, 1 szelet light mozarella sajtot szoktam a tetejére tenni, az fincsin ráolvad. Savanyúubit, paradicsomot szoktam enni hozzá.
2012. márc. 7. 10:02
 9/9 anonim ***** válasza:

Én olaj nélkül csinálom a rántottát. Van itthon ilyen száz éves grill sütőnk, ami esküszöm a világ legjobb találmánya :) Egyetlen egy fűtőszál van benne, de bármit meg tudok benne csinálni olaj nélkül, vagy csak nagyon minimális mennyiség kell néha egy-egy dologhoz.

Egy tojásból csinálom, szoktam bele kockázni pl pulykamell sonkát, pici sajtot, és néha lila hagymát is teszek bele, a vörös hagymáért nem vagyok oda. De én hagyma nélkül is szeretem. Csemege ubival szoktam enni és egy vékony szelet rozskenyérrel.

2012. márc. 7. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!