Milyen jó fogyókúrás blogot ajánlanátok? Ahol mindennap vezethetem a dolgokat és beszélgetni is tudok más fogyózókkal.
Figyelt kérdés
2012. márc. 5. 23:05
1/5 anonim válasza:
A hoxa.hu-n főleg a fogyás a téma, blogot is vezethetsz. Azért akadnak olyanok arrafelé is, akik egy adott fogyókúrát követnek vagy éppen koplalnak, de elég sok ésszerűen fogyni vágyó is van.
Erre én is kíváncsi leszek, hogy milyen más hasonló oldal van még, mert csak ezt az egyet ismerem.
3/5 anonim válasza:
Én a ciklus.hu-n vezetek naplót, írom, hogy mikor miket eszek, mennyi a súlyom, napi sporttevékenység,stb...bár azt csak te láthatod, de nekem nem is célom, hogy ezt mással megosszam!
Ami legjobban tetszik benne, hogy a ciklusomat is tudom itt figyelni, de a kedvencem a súlydiagramm, olyan jó érzés látni ahogy lefelé megy a görbém :D :P
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2012. márc. 7. 11:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!