Kalóriadeficit=tuti fogyás?
Figyelt kérdés
Pajzsmirigyem miatt egyáltalán nem tudok fogyni. Ötszöri, egészséges étkezés (tényleg az:csirke-hal-túró-zöldség kombó), napi edzés: semmi fogyás. Zéró evés, eszetlen önsanyargatás: semmi fogyás. Sem kilóban, sem centiben. Tudom, h egy idő után védekezik a szervezet a lelassult anyagcserével, de akkor is "illő lenne", sőt, logikus egy pár kilót ledobni az elején, még ha az víz is. Egyik ismerős zéró evéssel 8 kiló mínusz. Másik 5 kiló mínusz, de a feneküket meg nem emelnék némi mozgás reményében. Idegesítő, kiábrándító és lehangoló számomra, hogy nekem nem sikerül, pedig megfelelő hozzáállásom van. Most el fogok kezdeni futni, gondolván, ha beviszek kb. 1200-1500 kalóriát, és - csak a futással - leadok 4-500-at, az még a legrosszabb matekos szerint is kalóriadeficit. Hát, kíváncsi vagyok, mi lesz 2 hónap múlva...:(2012. márc. 4. 13:43
1/1 anonim válasza:
Ha tényleg valami rendellenesség van a háttérben, akkor valószínűleg hiába erőlteted az egészséges embereknél jól bevált módszereket. Orvossal beszélj! Egyébként a zéró evést senkinek nem javaslom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!