Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » írjatok le mindent a fogyókúrá...

írjatok le mindent a fogyókúráról, életmódváltásról légyszíves!?

Figyelt kérdés

gondolok itt az edzésre, ételekre, italra, miből mennyit, mikor szóval mindent amit tudni kell :)

nyárra szeretnék fogyni meg formásodni.

kb ilyen az alakom: [link]

sajnos széles csípő..nagy fenék vastag comb.. és nem szeretem túlzottan:( előre is köszi!

177 73 19L

2012. márc. 2. 18:07
 1/2 anonim ***** válasza:

Dicsérni akartam azt az alakot de inkább nem teszem, mindíg törekedni kell a jobbra :)

Én piszok sokat tudok ám írni de ezt azért nem válalom be.

Menj fel a body.builder.hu-ra regisztrálj be és az edző válaszol rovatban ingyen letölthetsz egy sárga kapszula nevű könyvet. Ez minden tudás alapja :)

Megmagyaráz rengeteg alapösszefüggést amit ha megértessz sokkal közeleb leszel a célodhoz, de konkrét példa étrendek és edzések is vannak benne.

Ezen kívül azt tudom még javasolni hogy olvasd a lifetilt.blog.hu-t, nézd meg az ottani lányok diétáját ,edzéstervét és az ilyen témájú cikkeket.

Ha gondolod küldök neked privátban egy szép hosszú cikket a zsírvesztés elméletéről.

2012. márc. 2. 18:48
 2/2 *gin* ***** válasza:

Tényleg jó ez az alak, már olyan értelemben, hogy ez a legkönnyebben alakítható :)

Ha jól összeszedett összefoglalót akarsz olvasni, akkor ezt a bejegyzést ajánlom: [link]

2012. márc. 2. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!