írjatok le mindent a fogyókúráról, életmódváltásról légyszíves!?
gondolok itt az edzésre, ételekre, italra, miből mennyit, mikor szóval mindent amit tudni kell :)
nyárra szeretnék fogyni meg formásodni.
kb ilyen az alakom: [link]
sajnos széles csípő..nagy fenék vastag comb.. és nem szeretem túlzottan:( előre is köszi!
177 73 19L
Dicsérni akartam azt az alakot de inkább nem teszem, mindíg törekedni kell a jobbra :)
Én piszok sokat tudok ám írni de ezt azért nem válalom be.
Menj fel a body.builder.hu-ra regisztrálj be és az edző válaszol rovatban ingyen letölthetsz egy sárga kapszula nevű könyvet. Ez minden tudás alapja :)
Megmagyaráz rengeteg alapösszefüggést amit ha megértessz sokkal közeleb leszel a célodhoz, de konkrét példa étrendek és edzések is vannak benne.
Ezen kívül azt tudom még javasolni hogy olvasd a lifetilt.blog.hu-t, nézd meg az ottani lányok diétáját ,edzéstervét és az ilyen témájú cikkeket.
Ha gondolod küldök neked privátban egy szép hosszú cikket a zsírvesztés elméletéről.
Tényleg jó ez az alak, már olyan értelemben, hogy ez a legkönnyebben alakítható :)
Ha jól összeszedett összefoglalót akarsz olvasni, akkor ezt a bejegyzést ajánlom: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!