Felső test help?
Csáó!
Nos fél évvel ezelőtt 120kg voltam. Most vagyok 93kg, de a felső testem semmit sem változott...:/
Tehát elég sokat fogytam, de a felső testem változatlan maradt (sajnos). Szeretném kicsit rendbe hozni. Szeretnék kockás hasat, de már a lapossal is megelégednék!:)
Én azt hittem, hogy ha lefogyok akkor ott is lesz látszata... Valamit rosszul csináltam?:(
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Üdv!
19/F
szerintem változott a felső tested is, csak mivel ott továbbra is van még felesleg, nem annyira látod a változást. hasonlíts össze 1 képet magadról 120 meg 93 kilóval, egymás mellé téve biztosan látható lesz. Vagy akár tedd fel ide fej nélkül, és megmondjuk h objektív szemlélő mit lát rajta :)
ha nem vagy vele elégedett, akkor folytasd tovább a diétát és az edzést, előbb-utóbb onnan is lemegy :)
Köszi a válaszodat! Majd holnap csinálok, és elküldöm privátban, rendben?
Igyekszem tartani az edzést. Régen maci voltam!:D
Igen mondták is, hogy nagyon össze vagyok esve! Meg azt is, hogy macisan néztem ki jól:/ Öhm, meg eléggé magas is vagyok, szóval nem vagyok kisdarab még most sem!:D
Rendben van mai nap folyamán elküldöm!:)
Az alakod formálására kiváló eszköz a futás!
Remélem a süteményeket és egyéb seggnövesztőket kizártad az étrendedből?!
Én nem szeretem az ilyen sütis dolgokat! Tehát nem is fogyasztok ilyeneket!:)
Kb mennyit fussak, hogy látszata is legyen a változásnak?
Köszi a válaszod!:)
Heti 4-5 alkalommal minimum.
Kb. 50-60 percet. (legkevesebb 45 percet).
2-3 liter szénsavmentes ásványvizet mindenképpen javaslok /nap.
Kezdetnek elég lesz Nekem a 45 perc is, utána növelni fogom szépen lassan. Ha ezt egybekötve, betartom a 2 - 3 liter vízfogyasztással, körülbelül mennyi idő még nekem is "normális" lapos hasam lesz? A kockásítás ráér utána is!:D
Köszönöm a válaszod!
Fuu, nagyon jó! Az nem sok idő, én meg kitartó vagyok és végig tudom csinálni!:) Nagyon köszönöm még egyszer a válaszaitok! Hálás vagyok érte!:)
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!