Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Felső test help?

Felső test help?

Figyelt kérdés

Csáó!

Nos fél évvel ezelőtt 120kg voltam. Most vagyok 93kg, de a felső testem semmit sem változott...:/

Tehát elég sokat fogytam, de a felső testem változatlan maradt (sajnos). Szeretném kicsit rendbe hozni. Szeretnék kockás hasat, de már a lapossal is megelégednék!:)

Én azt hittem, hogy ha lefogyok akkor ott is lesz látszata... Valamit rosszul csináltam?:(

Válaszaitokat előre is köszönöm!

Üdv!

19/F

2012. febr. 28. 21:45
1 2
 1/15 *gin* ***** válasza:

szerintem változott a felső tested is, csak mivel ott továbbra is van még felesleg, nem annyira látod a változást. hasonlíts össze 1 képet magadról 120 meg 93 kilóval, egymás mellé téve biztosan látható lesz. Vagy akár tedd fel ide fej nélkül, és megmondjuk h objektív szemlélő mit lát rajta :)

ha nem vagy vele elégedett, akkor folytasd tovább a diétát és az edzést, előbb-utóbb onnan is lemegy :)

2012. febr. 28. 22:52
 2/15 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszodat! Majd holnap csinálok, és elküldöm privátban, rendben?

Igyekszem tartani az edzést. Régen maci voltam!:D

2012. febr. 28. 23:01
 3/15 *gin* ***** válasza:
kíváncsi vagyok rá :) ha régen maci voltál, akkor ezek szerint most nem vagy az, vagyis biztosan látszik ;)
2012. febr. 29. 00:03
 4/15 A kérdező kommentje:

Igen mondták is, hogy nagyon össze vagyok esve! Meg azt is, hogy macisan néztem ki jól:/ Öhm, meg eléggé magas is vagyok, szóval nem vagyok kisdarab még most sem!:D

Rendben van mai nap folyamán elküldöm!:)

2012. febr. 29. 00:34
 5/15 anonim ***** válasza:

Az alakod formálására kiváló eszköz a futás!

Remélem a süteményeket és egyéb seggnövesztőket kizártad az étrendedből?!

2012. febr. 29. 10:28
 6/15 A kérdező kommentje:

Én nem szeretem az ilyen sütis dolgokat! Tehát nem is fogyasztok ilyeneket!:)

Kb mennyit fussak, hogy látszata is legyen a változásnak?

Köszi a válaszod!:)

2012. febr. 29. 13:38
 7/15 anonim ***** válasza:

Heti 4-5 alkalommal minimum.

Kb. 50-60 percet. (legkevesebb 45 percet).

2-3 liter szénsavmentes ásványvizet mindenképpen javaslok /nap.

2012. febr. 29. 13:41
 8/15 A kérdező kommentje:

Kezdetnek elég lesz Nekem a 45 perc is, utána növelni fogom szépen lassan. Ha ezt egybekötve, betartom a 2 - 3 liter vízfogyasztással, körülbelül mennyi idő még nekem is "normális" lapos hasam lesz? A kockásítás ráér utána is!:D

Köszönöm a válaszod!

2012. febr. 29. 14:28
 9/15 anonim ***** válasza:
Ez a genetikától is függ. Szerintem minimum 2-3 hét, ha kitartóan csinálod.
2012. márc. 1. 09:33
 10/15 A kérdező kommentje:

Fuu, nagyon jó! Az nem sok idő, én meg kitartó vagyok és végig tudom csinálni!:) Nagyon köszönöm még egyszer a válaszaitok! Hálás vagyok érte!:)

Üdv!

2012. márc. 1. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!