Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyástól így lemehetett a...

Fogyástól így lemehetett a mellem?

Figyelt kérdés

Kb. másfél hónapja fogyózok, sikerült is leadni 2,5 kg-ot. Minden jól is ment, egyformán vékonyodtam. Erre ma konstatáltam, hogy a mellem szinte teljesen lement. Azt hittem, hülyét kapok. Egyrészt, mert idáig sem volt nagy, másrészt meg még kb. két héttel ezelőtt kicsit ennél is kevesebb volt a súlyom, mégis nagyobb volt a mellem jóval. Még meg is lepődtem, hogy ilyen jól megy, a mellem meg nem is fogy. Nem értem, hogy lehet, hiszen azóta szedtem vissza, mert bűnöztem jó párszor.

Bocsi a nyavalygásért, csak egy kérdés: ha abbahagyom a fogyót, és csak tornázok, akkor megtarthatom az alakom, de jöhet vissza egy kicsi a mellemre? Mert ennyit nekem egy fogyókúra sem ér meg...

2012. febr. 25. 21:11
 1/4 anonim ***** válasza:

8. osztályos biológia

emberi test

mell=zsírszövet+mirigyállomány

hagy ne ragozzam tovább...

2012. febr. 25. 21:22
 2/4 anonim ***** válasza:

Persze.

Attól függ, mekkora melleket örököltél.

Sokan tévesen azt hiszik, hogy normál vagy nagy mellűek, holott az igazság kicsit más.

Ha lefogynának, akkor derülne ki, hogy VALÓJÁBAN mekkora a mellük.

2012. febr. 25. 21:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Nézd meg a sportolókat. Vagy egyszerűen csak a vékony lányokat. Nem sok nagymellűt látsz köztük.
2012. febr. 25. 21:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Én 12 kilót fogytam szeptember óta, mikor nekiálltam még klasszikus homokóra alakom volt. Az utóbbi hetekben a centi szerint is csak a mellemről, a derekamról és a hasamról fogyok, a csípő, comb nem változik. CSodás körte alakom lett :S Sajnos ez genetika, nem nagyon tudsz vele mit kezdeni.
2012. febr. 26. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!