Fogyástól így lemehetett a mellem?
Kb. másfél hónapja fogyózok, sikerült is leadni 2,5 kg-ot. Minden jól is ment, egyformán vékonyodtam. Erre ma konstatáltam, hogy a mellem szinte teljesen lement. Azt hittem, hülyét kapok. Egyrészt, mert idáig sem volt nagy, másrészt meg még kb. két héttel ezelőtt kicsit ennél is kevesebb volt a súlyom, mégis nagyobb volt a mellem jóval. Még meg is lepődtem, hogy ilyen jól megy, a mellem meg nem is fogy. Nem értem, hogy lehet, hiszen azóta szedtem vissza, mert bűnöztem jó párszor.
Bocsi a nyavalygásért, csak egy kérdés: ha abbahagyom a fogyót, és csak tornázok, akkor megtarthatom az alakom, de jöhet vissza egy kicsi a mellemre? Mert ennyit nekem egy fogyókúra sem ér meg...
8. osztályos biológia
emberi test
mell=zsírszövet+mirigyállomány
hagy ne ragozzam tovább...
Persze.
Attól függ, mekkora melleket örököltél.
Sokan tévesen azt hiszik, hogy normál vagy nagy mellűek, holott az igazság kicsit más.
Ha lefogynának, akkor derülne ki, hogy VALÓJÁBAN mekkora a mellük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!