Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy a melleim...

Mit tegyek, hogy a melleim nem ereszkedjenek meg a fogyástól?

Figyelt kérdés

Tudom, furán tettem fel a kérdést, de így volt a legegyszerűbb.

A lényeg: eddig 5 kg-ot fogytam (1,5-2 hónap alatt), még 5-öt szeretnék.

Alapból a fogyás is, a hízás is a melleimen látszik meg először, viszont most mintha kicsit megereszkedtek volna (nem vagyok benne egészen biztos, mert nem olyan látványosan, de én így vettem észre). A napi mozgás mellett igyekszem kifejezetten mellizom gyakorlatokat is csinálni, s feszesítő testápolóval kenem magam mindenhol.

Ezen kívül mit tehetek még? Egyáltalán van vmi hatása a feszesítő testápolónak, v csak placebo?

2011. nov. 20. 21:26
 1/2 anonim ***** válasza:

A feszesítő tetsápolónak talán egy minimális hatása van,mivel az a bőrödet feszesiti,a logó mellnél meg a mirigyállomány lóg,azzal nem lehet mit kezdeni.A mellizomgyakorlatok a nagy és kis mellizmokat edzik a mellkason,de szintén nem a mirigyállományt "tartják" a helyén.

próbálj lassan fogyni (heti 0.5 kg) ,mozogj sokat,hideg-meleg vizes váltózuhany,ennél többet nem tehetsz.

2011. nov. 20. 21:36
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!

A sok mozgás -szerintem legalábbis- megvan. Tulajdonképpen nálam sosem a mozgás hiányával voltak a gondok. Heti 6 alkalommal 40 percet- 1,5 órát mozgok, mikor hogy jön ki a lépés. És ezen belül is próbálok a változatosságra törekedni.

2011. nov. 20. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!