Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Gyomorgyűrűről tapasztalata...

Gyomorgyűrűről tapasztalata van valakinek?

Figyelt kérdés
Főleg az érdekel milyen gyors a fogyás, mennyit és milyen gyakran lehet enni, az éhségérzet jelen van-e?
2012. febr. 20. 20:34
 1/4 anonim ***** válasza:

Természetesen érzel éhséget, ellenben nagyon hamar megtelsz, és ha túl eszed magad, akkor garantáltan hányni fogsz. Számos dokumentum film körbe járta már a témát.

Egyébként a világ legnagyobb hülyesége. Azért, mert ettől még akinek van megeszi ugyanazt a szemét kaját. Csoki, chips, meki stb. Tehát semmit nem ér, pont olyan egészségtelenül él vele a legtöbb ember mint előtte. Csak épp vmivel kevesebb mennyiséget eszik. Akkor mi értelme?

2012. febr. 20. 21:25
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!:)Én azért akkora hülyeségnek nem tartom mert elég jó ereedmények érhetők el ha valaki betartja a szabályokat ami tulajdanképpen életmódváltoztatást is jelent.Én is sok helyen utána néztem már, ahol csak tudok.Ezért jöttem ide is.Nem könnyű eldönteni mit tegyek mert nem kis elhatározás...Most elkezdtem lassan fogyni talán lesz kitartásom...ha nem akkor bele szeretnék vágni ahhoz viszont előbb híznom kéne hogy egyáltalán megcsinálják...mondjuk az lenne a legkevesebb :DD
2012. febr. 21. 07:41
 3/4 anonim ***** válasza:

Ahogy mondod tényleg komoly életmód változással jár. De minek ehhez gyomorgyűrű? Ha igazán elszánt vagy és akarod, akkor anélkül is tudsz változtatni. Márpedig miért ne akarnál, és miért ne tudnál magadtól is változtatni. Ha eddig nem sikerült az csakis a te hibád, mert nem vagy elég elszánt.

Javaslom nézegesd meg a képeket ezen az oldalon, és olvasd el hozzájuk a személyes történeteket:

[link]

Ne érts félre, nem azt mondom, hogy ezt a módszert kell követni, a Te döntésed mi alapján élsz. De erőt adhat a sok sikertörténet, hogy mekkora emberek milyen soványra lefogytak, pusztán mert akarták, és eldöntötték így nem mehet tovább.

Egy valami viszont bizonyos, semmilyen fogyókúra nem fog rajtad segíteni. Csak arra jó mind, hogy később még többet hízz vissza. A dolog az életmód váltásban rejlik. Nagyon kérlek gondold át ezt a gyomorgyűrűt, mert ha magad erejéből lefogysz onnantól kezdve bármire képes leszel és büszke leszel magadra. Ahogy büszkék lesznek a szüleid, a barátaid, a párod. És teljes joggal leszel te és mindenki más is büszke. Felemelő érzés.

2012. febr. 21. 09:29
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon nagyon köszönöm a biztató szavakat.A lelkem mélyén én sem akarom ezt a beavatkozást, de tudod egy ideje ott mocorog a tudatomban az egész. Elképzelem milyen lennék, mit szólna a környezetem stb.Persze igazad van ezt a gyűrű nélkül is meg tudják tenni sokan akkor talán nekem is menne..?Köszi mégegyszer:))
2012. febr. 21. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!