Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi az a fény diéta? Hogyan...

Mi az a fény diéta? Hogyan működik? Mennyit lehet fogyni vele?

Figyelt kérdés
2012. febr. 20. 19:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%

pedig mennyivel viccesebb lenne a fényetetés vádja.. he he.

legalább ez magyar volt? nem olvasott elég gyakorikérdéseket..

2012. febr. 21. 15:02
 12/21 kandelaber válasza:
77%
Tanulság: fény diétával NAGYON sokat lehet fogyni. Akárcsak a felhő diétával, én télre inkább azt ajánlom. A szél diétával vigyázz, mert kamu! Valójában hízlal!
2012. febr. 21. 20:24
 13/21 anonim válasza:
7%

Írtok itt sok marhaságot.

Rengeteg mentálisan zavarodott ember mászkál kint a világban, aki ezt a f@szságot el is hiszi.

Aki meg nem adott enni a gyerekének annak fogait rugdosnám ki, aki meg belevitte őt ebbe, annak minden végtagját szilánkosra törném!

2012. febr. 22. 13:50
 14/21 anonim ***** válasza:
74%

"Ha jól emlékszem nemrég ítéltek el egy pasast, mert "fényevésre" kényszerítette a lányát (vagyis nem adott enni), aki végül meghalt."

Kb. 2-3 éve volt, és a felesége halt meg, a csecsemő életben maradt, mert időben rájuk rúgták az ajtót.

2012. febr. 22. 14:03
 15/21 anonim ***** válasza:
59%
mindig lesz elhullás. gondoljatok bele, mennyit növekedne a népesség átlag IQ-ja, ha ilyen alapon elhullana mondjuk az alsó 30-50%.
2012. febr. 22. 14:05
 16/21 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem félreértik sokan a fénydiéta lényegét. Napi több liter fényt (vodka szörppel) kell elfogyasztani. Súlyos alkoholistáknak kiváló, enni ők már úgyse nagyon tudnak.

:D

2012. febr. 25. 21:10
 17/21 anonim válasza:

Zseblámpás,te nagyon pihent vagy, régen röhögtem ilyen jót!

A fényevés kicsit veszélyes dolog, kicsit meg lehet halni tőle! Akit elítéltek, az "léböjt-kúrára" kényszerítette a családját, amit egyébként klinikákon, szépségfarmokon ugyan csinálnak, de szigorú orvosi ellenőrzés mellett!

Ennél jobb, ha csinálsz egy vastagbél-tisztítást, (Dr Natura), vagy áttérsz a paleo- étrendre. Nemcsak lefogysz, de egészségesebb, életerősebb is leszel.

2012. febr. 27. 21:31
 18/21 anonim ***** válasza:

"Akit elítéltek, az "léböjt-kúrára" kényszerítette a családját, amit egyébként klinikákon, szépségfarmokon ugyan csinálnak, de szigorú orvosi ellenőrzés mellett! "

Az fényevő volt, ott voltam az utcában, amikor elvitték.

2012. febr. 28. 16:57
 19/21 anonim válasza:
Kimész a szabadba ,kiállsz a napfénybe és fotoszintetizálsz.
2012. febr. 29. 08:10
 20/21 anonim válasza:
Akkor rosszul emlékeztem, bocs! A lényeg, hogy enni kell, az nem mindegy, hogy mit, mennyit, és mikor, de ezt nálam okosabb emberek jobban tudják: Pl Szendi Gábor. Aki gyereket éheztet saját hülyesége miatt, azt hasonló sorsra ítélném, jó sokáig!( Csak az a bökkenő, hogy sok embernél már nincs mit enni, nem az a szempont, hogy egészségesen egyenek.)
2012. febr. 29. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!