Mi az a fény diéta? Hogyan működik? Mennyit lehet fogyni vele?
pedig mennyivel viccesebb lenne a fényetetés vádja.. he he.
legalább ez magyar volt? nem olvasott elég gyakorikérdéseket..
Írtok itt sok marhaságot.
Rengeteg mentálisan zavarodott ember mászkál kint a világban, aki ezt a f@szságot el is hiszi.
Aki meg nem adott enni a gyerekének annak fogait rugdosnám ki, aki meg belevitte őt ebbe, annak minden végtagját szilánkosra törném!
"Ha jól emlékszem nemrég ítéltek el egy pasast, mert "fényevésre" kényszerítette a lányát (vagyis nem adott enni), aki végül meghalt."
Kb. 2-3 éve volt, és a felesége halt meg, a csecsemő életben maradt, mert időben rájuk rúgták az ajtót.
Szerintem félreértik sokan a fénydiéta lényegét. Napi több liter fényt (vodka szörppel) kell elfogyasztani. Súlyos alkoholistáknak kiváló, enni ők már úgyse nagyon tudnak.
:D
Zseblámpás,te nagyon pihent vagy, régen röhögtem ilyen jót!
A fényevés kicsit veszélyes dolog, kicsit meg lehet halni tőle! Akit elítéltek, az "léböjt-kúrára" kényszerítette a családját, amit egyébként klinikákon, szépségfarmokon ugyan csinálnak, de szigorú orvosi ellenőrzés mellett!
Ennél jobb, ha csinálsz egy vastagbél-tisztítást, (Dr Natura), vagy áttérsz a paleo- étrendre. Nemcsak lefogysz, de egészségesebb, életerősebb is leszel.
"Akit elítéltek, az "léböjt-kúrára" kényszerítette a családját, amit egyébként klinikákon, szépségfarmokon ugyan csinálnak, de szigorú orvosi ellenőrzés mellett! "
Az fényevő volt, ott voltam az utcában, amikor elvitték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!