Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Csinálom a level diétát, két...

Csinálom a level diétát, két étkezés közt lehet gyümölcsöt enni?

Figyelt kérdés
2012. febr. 17. 19:43
 1/6 anonim ***** válasza:

A Level diéta egy nagy szar, jojó effektus várható, csak úgy mondom.

DE:

ha olyan diétát csinál az ember, ami egy adott, kötött étrend, akkor nem, nem lehet két étkezés közt gyümölcsöt enni, mert ez egyenlő azzal, hogy felköpsz és aláállsz (bár ezt már megtetted akkor, mikor a level diétát választottad). Ha kötött étrend van, akkor azt kell enni, és kész, nem véletlenül rágják szájba, hogy mit egyél.

Ettől függetlenül a level diéta szar, egészségtelen, a duplája fog visszamenni.

Sok sikert.

[link]

2012. febr. 17. 19:56
 2/6 anonim ***** válasza:

Persze. Meg rántott húst, meg csokitortát sült krumplival.

Hallgass az elsőre.

2012. febr. 17. 20:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Gondolkoztál már azon, hogy az éhség milyen rossz hatással van az idegállapotodra?
2012. febr. 17. 20:25
 4/6 anonim ***** válasza:

Igen. A nők tipikusan így állnak hozzá a fogyókúrához. Ó, ez csak egy narancs, ez csak egy kocka csoki, ez csak egy szelet torta...

Nagyon kétségbeesve akarhatsz fogyni, ha a level diétához hasonló f@szságokkal próbálkozol ahelyett, hogy okosan, egészségesen és tartósan fogynál. A te dolgod, meg sem próbállak győzködni. De akkor fogadd el, hogy a kötött étrend azért kötött étrend, hogy azt lehet enni, és kész. Mert ha lehetne mást is, akkor hidd el, beleírnák.

Most két opciód van:

1. maradsz a level diétánál és éhezel

2. észhez térsz, hagyod a levelt a francba, normális, tudatos, egészséges, egyszóval tartható diétába kezdesz, és akkor eheted a narancsodat lelkiismeretfurdalás és éhezés nélkül.

2012. febr. 17. 20:35
 5/6 A kérdező kommentje:
ÉN PONT AZÉRT KÉRDEZTEM HOGY NE CSINÁLJAK HÜLYESÉGET. KITARTÓ VAGYOK,ÉS NEM ÉHEZEM,NEM LEHET,ELFOGADOM ÉS ENNYI,NINCS SEMMIFÉLE CSAK EGY KICSI EZ...... AZÉRT KEZDTEM BELE MERT TUDOM HOGY VAN ERŐM VÉGIGCSINÁLNI.
2012. febr. 17. 21:11
 6/6 anonim ***** válasza:
Nyugi, ne kapd fel a vizet. Ne edd meg azt a "tetű narancsot", és kész. Hisz úgysem éhezel. :D
2012. febr. 17. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!