Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kipróbáltátok már a keserűsós+...

Kipróbáltátok már a keserűsós+grapefruit olajos tisztitókúrát?

Figyelt kérdés

Egy hete csináltam meg ezt a kúrát:

100g keserűsót elkeverek 8dl vizben ezt 2dl-ként kell meginni beosztott időben,majd jön a 2dlgrapefruit+1.5 dl olivaolaj,és még reggel 2 adag keserűsós viz.

Apró epeköveim vannak ezért gondoltam hogy rosszat nem teszek ha kimossa a köveket,és kiméregtelenit,mert fogyózom közben.

Valakinek volt valamilyen panasza a kúra után vagy közben,és hogy mikorra állt vissza a széklet 'normál állagúra'?

Azok irjanak már akik ilyesmit végigcsináltak már.Köszönöm

2012. febr. 17. 09:27
1 2
 11/12 Kozák Ferenc válasza:
Ja és egy kiegészítés: Epekőre szerintem ez nem jó, ez májtisztításra jó. Az epekő az veszélyes dolog, mert ha az megakad az epevezetékben, könnyen kaphat hasnyál miriggyulladást. Az pedig veszélyes. Orvosával javaslom, hogy beszélje meg ezt inkább. A feleségemnél UH után, műtét volt. Főleg azért is kellett a műtét, mert a hasnyálmirigyén volt egy ciszta. Nem mertünk kockáztatni.
2022. jan. 18. 10:45
 12/12 Zsolt040 válasza:
En megcsinaltam par hete es most jon a masodik kura (3 ajanlott havonta majd evente egyszer)Mindent ugy csinaltam ahogy levan irva es dobbenet mi jott ki reggel!Kb babszem nagysagu rengeteg zold,sarga es egyeb golyok,kovek es rengeteg egyeb apro egyeb.A kozerzetem valoban javult.Semmit nem ereztem a delutani resz a legrosszabb a nem eves-ivas miatt,de kibirhato.Batran ajanlom aki belemer vagni,fontos a leirtakat kovetni es nem lesz gond.
2023. okt. 18. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!