3 hónap alatt -10 kg hogyan?
1 nap fehérjében dús kaja
1 nap szénhidrátban dús kaja
1 nap gyümölcs
ezt igy felválltva.az adott napon azebéd és az uzsonna ez legyen. vacsorára semmit se. és minden nap reggelire gyümölcs. valamint minden nap edzeni (pl. szobabicikli v futni...).
egyik ismerösöm 1 hónap alatt 8 kilot fogyott ezzel a módszerrel.
Szia!
Én kipróbáltam az úgynevezett 90 napos diétát, amit már írtak neked válaszban (fehérje nap, szénhidrát nap ...stb. felváltva).
Nekem bevált, ezzel lehet fogyni BÁRKINEK!
Az elején rossz, mert mindig azt akarsz enni, amit aznap nem szabad :-), de másnap úgyis ehetsz, ezzel nyugtathatod magad.
Tényleg, mikor szénhidrát nap volt,simán ettem sütit, csokit! És így is fogytam.
Annyi, hogy a folyadék az mindig ásványvíz volt, bubi nélkül, semmi cukrozott itóka.
Ne felejtsd el Kérdező, hogy amíg értéktelen szénhidrátokat (süti, csoki, mindenféle nem-emberi táplálék) eszel, addig értelmes tápanyagokat NEM eszel. aminek meg is lesz a hatása. a legtöbb ember aki ezeket ajánlja semmiféle táplálkozási ismerettel nem rendelkezik, csak örülnek hogy a mérleg kevesebbet mutat. ők akkor is örülnek, ha pisilés után kevesebbet mutat a mérleg, semmit sem tudnak zsír fogyásról, mert abban az esetben nem ezt ajánlanák.
ne annak higgy, akinek/akiknek nagyobb a hangja, hanem járj magad is utána a valóságnak! legalábbis ajánlom ezt a sikeres fogyásod érdekében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!